Aannemer Gorinchem

De specialist in hoogwaardige (prefab) aanbouwen en dakkapellen.
Aannemer Gorinchem

Een kwalitatieve en zeer betrouwbare aannemer Gorinchem in de hand nemen? Kies voor Habrobouw! Met diverse projecten in de omgeving hebben wij bewezen kwalitatieve (prefab) aanbouwen en dakkapellen te realiseren voor onze klanten. Lees hier op deze pagina meer over en kom vervolgens vrijblijvend met ons in contact voor de mogelijkheden!

Habrobouw als aannemer Gorinchem inschakelen

In de afgelopen jaren hebben we een reeks succesvolle bouwprojecten afgerond, wat ons een stevige reputatie heeft opgeleverd in Gorinchem en omgeving. Als experts in prefab aanbouw realiseren we wekelijks één of meerdere aanbouwen, variërend van grote aanbouwen van meer dan 100 m² tot standaard aanbouwen van 10-20 m². Daarbij is elke aanbouw voor ons maatwerk en werken we niet volgens de standaardmodellen of -afmetingen. Naast(prefab) aanbouwen plaatsen we regelmatig ook dakkapellen voor onze klanten. Klik op een van onderstaande links voor meer informatie over desbetreffend onderwerp!

>Prefab aanbouw
>Dakkapel

Het BouwGarant keurmerk als garantie voor kwaliteit

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk de zekerheid hebben dat u de juiste beslissing neemt bij het kiezen van een samenwerkingspartner en dat uw project vervolgens daadwerkelijk ook met vakmanschap wordt uitgevoerd. Om u deze gemoedsrust te geven, zijn wij sinds 2022 daarom aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Dit keurmerk garandeert, via strenge criteria, de kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel de zichtbare als de verborgen aspecten van ons aannemerswerk, met regelmatige controles als extra waarborg. Iets dat naadloos aansluit bij de langdurige ambitie van Habrobouw.

IMG-20191029-WA0014

Het prefab+ concept als kern van onze bouwstrategie

Bij Habrobouw vormt het Prefab+ concept de kern van onze bouwstrategie. Dit innovatieve concept houdt in dat we de meeste bouwonderdelen vooraf vervaardigen in onze goed uitgeruste werkplaats aan de Planckstraat in Dordrecht. Mocht deze aanpak niet voldoen aan de kwaliteitseisen van uw project, schakelen we zonder problemen over op traditionele bouwmethoden op de bouwplaats zelf.

Als aannemer in de omgeving van Gorinchem streven we naar de veelzijdigheid die u gewend bent van traditionele bouwmethoden. Dit betekent dat we het basisframe prefab construeren, terwijl de afwerking ter plaatse wordt uitgevoerd. Ondanks dat deze methode in sommige gevallen meer tijd in beslag neemt, zijn we ervan overtuigd dat dit leidt tot een product van superieure kwaliteit en esthetische waarde.

 

Kom in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Dan helpt Habrobouw u hier uiteraard graag bij met het meest passende advies! Kom vrijblijvend met ons in contact door via onderstaande knop uw gegevens achter te laten. Vanaf dat moment zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!