Aanbouw ridderkerk

Aanbouw

Industriële aanbouw geplaatst in Ridderkerk

Deze aanbouw is geïnspireerd op de aanbouw die eerder door ons is geplaatst in Hillegersberg. Weliswaar met een ander uiterlijk, maar toch is de opgedane inspiratie goed zichtbaar.

Met een diepte van 4 meter is een lichtstraat eigenlijk geen vraag meer. De woning wordt zó diep dat daklicht praktisch altijd gewenst is. Ook deze mooie lichtstraat is van toegevoegde waarde. Een lichtstraat, staalconstructie en het aluminium kozijn vormen met elkaar een prachtig geheel.

Vanwege het voormalig balkon moest er een dubbele staalconstructie in de woning komen. Hierdoor kon het staal ook niet worden weggewerkt in de spouw. Daarom kozen opdrachtgevers er niet alleen voor dit staal te accepteren maar zelfs om dit te gaan accentueren. Door het staal zwart af te lakken is het een echte eyecatcher geworden.

Let ook even op het lijnenspel in het kozijn. Het spreekt tot de verbeelding en inspireert. Er is zoveel moois mogelijk als u out-of-the-box durft te denken! Het vraagt om lef maar beloond dit ook.
Een unieke aanbouw, zo mogen we het wel noemen. Habrobouw richt zich juist graag op deze groep. Wij houden ervan om met u out-of-the box te gaan. Uiteraard met een balans, daarin adviseren wij graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning uitbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Ridderkerk spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten