Aanbouw ridderkerk

Aanbouw

Industriële aanbouw geplaatst in Ridderkerk

Deze aanbouw is geïnspireerd op de aanbouw die eerder door ons is geplaatst in Hillegersberg. Weliswaar met een ander uiterlijk, maar toch is de opgedane inspiratie goed zichtbaar.

Met een diepte van 4 meter is een lichtstraat eigenlijk geen vraag meer. De woning wordt zó diep dat daklicht praktisch altijd gewenst is. Ook deze mooie lichtstraat is van toegevoegde waarde. Een lichtstraat, staalconstructie en het aluminium kozijn vormen met elkaar een prachtig geheel.

Vanwege het voormalig balkon moest er een dubbele staalconstructie in de woning komen. Hierdoor kon het staal ook niet worden weggewerkt in de spouw. Daarom kozen opdrachtgevers er niet alleen voor dit staal te accepteren maar zelfs om dit te gaan accentueren. Door het staal zwart af te lakken is het een echte eyecatcher geworden.

Let ook even op het lijnenspel in het kozijn. Het spreekt tot de verbeelding en inspireert. Er is zoveel moois mogelijk als u out-of-the-box durft te denken! Het vraagt om lef maar beloond dit ook.
Een unieke aanbouw, zo mogen we het wel noemen. Habrobouw richt zich juist graag op deze groep. Wij houden ervan om met u out-of-the box te gaan. Uiteraard met een balans, daarin adviseren wij graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning uitbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Ridderkerk spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten