Onze diensten

Onze werkzaamheden gaan verder dan op de website staat vermeld
verschil tussen aanbouw en uitbouw

Habrobouw kunt u inschakelen voor de meest uiteenlopende aanbouwen en dakkapellen. Indien u besluit aan te bouwen dan verzorgen wij dit graag helemaal voor u. Ook alle andere werkzaamheden op de begane grond vallen hieronder. Waar het ook om gaat, niets is nieuw voor Habrobouw.

Prefab aanbouw

Aanbouw

De woonkamer en keuken zijn over het algemeen de meest gebruikte ruimtes van de woning. Het is dan ook niet vreemd de wens te hebben om deze ruimte te vergroten. Regelmatig zien we bijvoorbeeld dat de keuken verhuisd naar de voorzijde van de woning en de zithoek naar achteren verhuisd. Hierdoor ervaart men veel meer privacy en meestal is het ook gewoon ruimer.

Door de loop van de jaren zijn er honderden aanbouwen door ons geplaatst. In alle soorten en maten. Klassiek, modern, landelijk of iets heel speciaals? Habrobouw maakt van iedere aanbouw maatwerk dus werkelijk alles is mogelijk! We kijken bij u op locatie wat u nodig hebt en komen op basis hiervan met het beste advies.

voordelen dakkapel

Dakkapel

De makkelijkste manier om uw woning te vergroten is een dakkapel. Binnen één dag de woning vergroten met een dakkapel is natuurlijk geweldig. Door de dakkapel in een schone en droge werkplaats te maken met de beste machines kunnen we een gegarandeerde hoge kwaliteit leveren.

Vanuit onze eigen ervaring in het verleden zien wij dat de kwaliteit met traditioneel bouwen hier niet tegenop kan. En sneller, én beter. Geen verkooppraatje maar bewezen in de praktijk. Een prefab dakkapel kan zonder problemen op iedere type woning. Ook als de woning scheef staat of op andere manieren afwijkt van de standaard.

Een greep uit onze projecten

Interesse in een aanbouw of dakkapel?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag!