Prefab aanbouw

Creëer meer ruimte in uw woning met een aanbouw
Prefab aanbouw

De afgelopen jaren zijn er veel aanbouwen geplaatst door Habrobouw. De aanbouwen op onze site zijn slechts een willekeurige selectie hiervan. Of het nu gaat om een prefab aanbouw aan een huis van 3 bij 6 meter of een uitbouw om uw woning heen. Of u kiest voor een lichtkoepel of een complete lichtstraat in uw dak. U bent altijd op zoek naar een aannemer die geeft wat u vraagt en wij proberen in alle facetten hieraan te voldoen.

prefab aanbouw

Kwaliteitsnorm aanbouw

Als gezond en gepassioneerd aannemersbedrijf zijn we erop gespitst ons te onderscheiden in kwaliteit, maar ook in voor- en nazorg. Habrobouw gelooft dat u als klant de belangrijkste bouwsteen bent in ons bedrijf.

Daarom bouwen wij met een kwaliteits-oogmerk aan een gezond en bloeiend bedrijf. Ons streven iedere klant tevreden achter te laten heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij doen ons uiterste best een onderneming te zijn die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Door alle reacties van onze klanttevredenheidsonderzoeken maar ook door gewoon te vragen hebben wij kunnen zien wat voor u als klant belangrijk is en hebben daar onze focus op gezet. We willen op dit punt graag in beweging blijven.

Beter dankzij een prefab aanbouw?

Wat is het grote verschil tussen prefab bouwen of traditioneel, en welke van de twee geeft uiteindelijk de hoogste kwaliteit? Graag informeren wij u hierover. De materialen zijn van beide gelijk en het eindproduct is precies hetzelfde. Het verschil zit in het bouwproces. Vroeger werden de wanden en het dak bij u in de tuin in elkaar gezet. U begrijpt dat de weersomstandigheden hier invloed hadden op de kwaliteit. Bij regenachtig weer was de uitdaging groter om de kwaliteit te bewaken van het product. Dit is één van de redenen dat we hebben besloten dit niet meer op locatie te bouwen, maar in een droge en verwarmde werkplaats waar we de beste machines tot onze beschikking hebben. Hierdoor kan de kwaliteit gegarandeerd worden die we voor ogen hebben, en kunnen we met recht zeggen dat de kwaliteit van ons product vooruit is gegaan sinds wij gestart zijn met het prefab bouwen! Sinds het prefab bouwen zijn ook de bouwfouten op locatie drastisch naar beneden gegaan. Dit omdat we gedwongen worden op voorhand diep moeten ingaan op de constructie.

Alles valt samen met een goede voorbereiding voor de aanbouw

Hier gaat dan ook veel tijd in zitten. Er zijn veel controle momenten intern, maar ook naar de opdrachtgever. Tekeningen worden overlegd, stenen bemonsterd etc. Uiteindelijk moeten alle verwachting 100% afgestemd zijn. Als de werkvoorbereiding zijn werk goed op orde heeft, dan is de bouw een eitje. Zo simpel is het echt!

Samengevat hebben we met prefab bouwen meer tijd nodig in de voorbereiding en werkplaats, maar hoeven we de helft minder lang op locatie aanwezig te zijn. Wel zo prettig voor u. Maar misschien nog wel het belangrijkste: De kwaliteit is er aanzienlijk op vooruit gegaan.

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 31 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Geinteresseerd in een aanbouw?

Vraag naar de mogelijkheden!

Een greep uit onze projecten