Een prefab dakkapel plaatsen voor uw woning in één dag!

Hoe hoog mag je bouwen op de erfgrens

Een eenvoudige dakkapel of een dakkapel met verholen goten, sierlijsten of zonwering? Alles is mogelijk. Uiteraard verzorgen wij graag voor u de vergunning als dit noodzakelijk is. Indien gewenst wordt uw dakkapel aan de binnenzijde afgewerkt en van de nodige installaties voorzien. Binnen 1 dag staat uw dakkapel geheel casco gereed!

dakkapel

Een dakkapel van kwaliteit

Als gezond en gepassioneerd aannemersbedrijf zijn we erop gespitst ons te onderscheiden in kwaliteit, maar ook in voor- en nazorg. Habrobouw gelooft dat u als klant de belangrijkste bouwsteen bent in ons bedrijf.

Daarom bouwen wij met een kwaliteits-oogmerk aan een gezond en bloeiend bedrijf. Ons streven iedere klant tevreden achter te laten heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij doen ons uiterste best een onderneming te zijn die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Door alle reacties van onze klanttevredenheidsonderzoeken maar ook door gewoon te vragen hebben wij kunnen zien wat voor u als klant belangrijk is en hebben daar onze focus op gezet. We willen op dit punt graag in beweging blijven.

Voordelen prefab aanbouw

Een prefab dakkapel laten plaatsen

Als u kiest voor Habrobouw wordt er allereerst een inmeetafspraak gemaakt bij u thuis. Uw dakkapel wordt nauwkeurig ingemeten en de offerte wordt samen nogmaals doorlopen om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Eventuele wijzigingen kunnen op dit moment nog worden doorgevoerd. Na het inmeten van de dakkapel aan huis worden de werktekeningen door ons opgemaakt in het professionele Autocad tekenprogramma. Als het project uitgetekend is, kan de werkvoorbereiding van start gaan. Indien er voor het plaatsen van uw dakkapel meerdere dagen nodig zijn, wordt er een projectplanning opgemaakt. Als alle werkzaamheden zijn voltooid volgt de oplevering. Tijdens de oplevering vragen wij u of alles naar wens is gegaan en het beoogde resultaat is behaald.

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Geïnteresseerd in een dakkapel?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een greep uit onze dakkapel projecten