Aanbouw aan de Antoniuslaan in Hendrik-Ido-Ambacht

Aanbouw

Aanbouw aan achterzijde aan de Antoniuslaan in Hendrik-Ido-Ambacht

Met een diepte van 3000 mm zorgt deze aanbouw voor een royale ruimtewinst in de woonkamer. Verrassend is het effect wat dit heeft op de meest prominente leefruimte.

De opdrachtgever heeft gekozen voor een 4-delige schuifpui. Dit kozijn ziet er bijna hetzelfde uit als het kozijn met openslaande deuren maar functioneert anders. Overigens is zo’n kozijn een bewuste keus. Dit omdat de kostprijs van een 4-delige schuifpui fors hoger is als die van openslaande deuren. Optioneel kan er ook gekozen worden voor houtnerf aan de binnenzijde en hoekverbindingen zoals bij houten kozijnen. Deze opties zijn geliefd bij de fijnproevers en maken het kozijn helemaal af. Buitenzijde is overigens altijd houtnerf bij ons. Het plafond aan de binnenzijde kan in de meeste gevallen strak doorlopen zoals bij deze aanbouw.

Wij proberen altijd uit te gaan van het ideaal plaatje. Als dat niet haalbaar is kijken we naar een goed alternatief. We wensen opdrachtgever heel veel plezier met zijn aanbouw!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van prefab aanbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Hendrik-Ido-Ambacht spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten