Aannemer Hendrik Ido Ambacht

Specialist in aanbouwen en het herindelen van begane grond.
Aannemer Hendrik Ido Ambacht

Bent u op zoek naar een ambitieuze en betrouwbare aannemer Hendrik Ido Ambacht en omgeving? Dan bent u bij Habrobouw absoluut aan het goede adres! In de afgelopen jaren hebben we dit dan ook meermaals bewezen. Lees hier meer over op deze pagina!

Aanbouw Hendrik Ido Ambacht

De specialistische aannemer Hendrik Ido Ambacht

Bij Habrobouw zijn we met name gespecialiseerd in het plaatsen van zowel uiteenlopende aanbouwen als dakkapellen. Wilt u dus een prefab aanbouw plaatsen van een aantal meter? Of bent u op zoek naar een uitbouw om uw woning heen? Wij verzorgen het graag voor u met als doel om tot het mooiste resultaat te komen! Alleen daarmee neemt Habrobouw genoegen.

>Meer informatie over Prefab aanbouw plaatsen
>Meer informatie over een Dakkapel plaatsen

Zorgeloos (ver)bouwen

Uiteraard wilt u als opdrachtgever voorafgaand aan een samenwerking er zeker van zijn dat u met de juiste partij in zee gaat en dat het werk vakkundig wordt uitgevoerd. Om onze klanten deze zekerheid te bieden hebben wij ons dan ook sinds 2022 aangesloten bij het keurmerk BouwGarant. Dit keurmerk verzekert (via een aantal strenge eisen) dat de aannemer zowel zichtbaar als achter de schermen alles op orde heeft en dat dit regelmatig wordt gecontroleerd: Een ambitie die we bij Habrobouw al jaren koesterde.

IMG-20191029-WA0014

Bouwen volgens het prefab+ concept

Bij Habrobouw gaan we te werk volgens het Prefab+ concept. Maar wat houdt dat nu precies in? Het prefab+ concept is een bouwtechniek met als doel om zoveel mogelijk componenten van tevoren in de werkplaats te produceren. Ons ruime pand in Dordrecht geeft ons alle mogelijkheid hiertoe. Merken we dat dit de kwaliteit van uw project niet bevordert? Dan kiezen we er met volle overtuiging voor om bepaalde elementen op traditionele wijze voor u te bouwen!

Overall streven we als aannemer Hendrik Ido Ambacht ernaar om onze klanten dezelfde flexibiliteit te bieden als bij conventionele bouwmethoden. Heel concreet betekent dit dat het basisframe prefab wordt opgezet, terwijl de afwerking op locatie plaatsvindt. Ondanks dit in sommige gevallen extra tijd in beslag neemt, zijn wij er 100% van overtuigd dat dit resulteert in een kwalitatief en mooi eindproduct.

 

Vrijblijvend met ons in contact komen!

Bent u overtuigd van ons werk als aannemer Hendrik Ido Ambacht en omgeving en wilt u vrijblijvend met ons in contact komen hierover? Aarzel dan niet om ons contactformulier via onderstaande knop in te vullen. Uiteraard doen wij er alles aan om u hier zo spoedig mogelijk over te contacten!