Aannemer Hoeksche Waard

Voor Habrobouw is alleen het allerbeste goed genoeg.
Aannemer Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele Aannemer Hoeksche Waard? Zoek niet verder! Habrobouw staat bekend als dé expert op het gebied van bouw- en renovatieprojecten in de regio. Wij kunnen u dan ook helpen met zowel een prefab aanbouw als het plaatsen van een dakkapel. Daarbij zijn we sinds 2022 lid van het onderscheidende keurmerk BouwGarant.

Een aannemer Hoeksche Waard inschakelen

Bij Habrobouw begrijpen we dat het kiezen van de juiste aannemer essentieel is voor het succes van uw bouwproject in de Hoeksche Waard. Als lokale experts bieden we naast vakmanschap en ervaring dan ook een diepgaand begrip van de specifieke behoeften en stijl van deze prachtige regio. Door Habrobouw in te schakelen, kiest u voor een betrouwbare partner die zich inzet voor transparantie, kwaliteit en klanttevredenheid. Wij staan klaar om uw visie te verwezenlijken en een solide basis te leggen voor een succesvolle samenwerking.

Onze bouwmethode

De bouwmethode van Habrobouw is volgens het Prefab+ concept. Bij deze manier van werken streven we zoveel mogelijk naar prefabricatie in onze werkplaats. Daarnaast willen we de opdrachtgever dezelfde flexibiliteit (zonder beperkingen) bieden als bij traditioneel bouwen. Komt niet bij alles de kwaliteit ervan niet ten goede? Dan kiezen we ervoor om een deel traditioneel uit te voeren. Concreet houdt dit in dat de bouw zoveel mogelijk prefab wordt geplaatst, en waar nodig bepaalde onderdelen traditioneel. Denk hierbij aan ingewikkelde aansluitingen op de woning of aanbrengen van specifieke gevelbekleding. Prefab als het kan, traditioneel als dit beter is. Hoewel dit in sommige gevallen iets langer kan duren dan via de prefab methode, zijn we ervan overtuigd dat het leidt tot een esthetisch mooier eindproduct. Dat moet altijd het uitgangspunt zijn.

De overgang naar onze huidige prefab methode begon vlak nadat wij waren ingetrokken in ons eerste bedrijfspand. Ons doel hierbij was om de gemiddelde doorlooptijd (ter plaatse) te verkorten. Eenmaal aan het werk werden de voordelen hiervan al snel zichtbaar. Zo zorgde de gedetailleerde voorbereiding voor minder bouwfouten en werd ook de afhankelijkheid van het weer steeds minder. Daarbij waren wij in staat om continu te controleren op de kwaliteit. Tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds erg tevreden met deze benadering!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u nog specifieke vragen omtrent onze dienstverlening? Of wilt u direct (vrijblijvend) een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande knop. Vanzelfsprekend helpen we u graag verder!