Aannemer Ridderkerk

Als gerenommeerd aannemersbedrijf is alleen het allerbeste goed genoeg voor ons.
Aannemer Ridderkerk

Bent u op zoek naar een gerenommeerde aannemer Ridderkerk en omgeving? Bij Habrobouw bent u gegarandeerd aan het goede adres! In de afgelopen jaren hebben we dan ook een indrukwekkend aantal projecten succesvol mogen afronden.

Aanbouw Ridderkerk

Specialistische aannemer Ridderkerk

Bij Habrobouw zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van uiteenlopende aanbouwen en dakkapellen. Of het nu gaat om een prefab aanbouw aan een huis van 3 bij 6 meter of om een uitbouw om uw woning heen. Wij zijn dé aannemer die geeft wat u vraagt en we proberen daarbij aan alle facetten te voldoen!

>Prefab aanbouw
>Dakkapel

Zekerheid met BouwGarant

Logischerwijs wilt u (nog voordat u met een partij in zee gaat) er verzekerd van zijn dat uw opdracht uitgevoerd wordt door betrouwbare handen. Dit was dan ook één van de redenen waarom Habrobouw zich vanaf 2022 heeft aangesloten bij BouwGarant, een keurmerk dat zich onderscheidt door zijn hoge standaarden. Dit keurmerk verzekert u ervan dat de aannemer zowel zichtbaar als achter de schermen alles goed geregeld heeft en dat dit regelmatig wordt gecontroleerd. Dit was een ambitie die we bij Habrobouw al jaren koesterden.

IMG-20191029-WA0014

Onze prefab+ bouwmethode

Bij Habrobouw hanteren we het Prefab+ concept, een bouwtechniek waarbij ons doel is om zoveel mogelijk componenten van tevoren in onze werkplaats te produceren. Onze uitgebreide faciliteit in Dordrecht is perfect uitgerust om dit te realiseren. Echter, als we merken dat deze methode de kwaliteit niet bevordert, kiezen we er logischerwijs soms voor om bepaalde elementen op traditionele wijze te bouwen.

Als aannemer Ridderkerk streven we ernaar onze klanten dezelfde flexibiliteit te bieden als bij conventionele bouwmethoden. Dit betekent concreet dat het basisframe prefab wordt opgezet, terwijl de afwerking op locatie plaatsvindt. Hoewel dit in bepaalde gevallen iets meer tijd in beslag neemt, zijn we ervan overtuigd dat dit resulteert in een esthetisch superieur eindproduct.

 

Vrijblijvend contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier achter onderstaande knop! Vanaf dat moment hoort u vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk van ons.