Aannemer Sliedrecht

Specialist in (prefab) aanbouwen van hoge kwaliteit!

Op zoek naar een ervaren en vooral betrouwbare aannemer Sliedrecht? Dan is Habrobouw dé partij om mee samen te werken! Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, of verbouwingen… wij hebben alles wat nodig is om van uw visie werkelijkheid te maken.

Vakkundige aannemer Sliedrecht

Habrobouw is uw aannemer Sliedrecht voor de meest uiteenlopende aanbouwen en dakkapellen. Indien u besluit aan te bouwen, dan verzorgen wij dit dan ook graag van begin tot eind voor u. Ditzelfde geldt voor alle andere werkzaamheden op de begane grond. Kwaliteit is en blijft hierbij ons uitgangspunt en wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Wel zo fijn, toch?

Lid van het keurmerk BouwGarant

Bij een verbouwing, renovatie of verduurzaming van uw bestaande woning wilt u er vanzelfsprekend zeker van zijn dat uw woning in goede handen is. Om die reden is Habrobouw sinds 2022 lid van het onderscheidende keurmerk BouwGarant. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat de aannemer zowel voor- als achter de schermen zijn zaken op orde heeft en dat hier periodiek op gecontroleerd wordt. Een wens die bij ons al jaren leefde.

IMG-20191029-WA0008

Bouwen volgens Prefab+

Bij Habrobouw werken we volgens het Prefab+ concept. Dit is een bouwmethode waarbij we er naar streven om zoveel mogelijk onderdelen vooraf in onze werkplaats te fabriceren. Ons ruime pand in Dordrecht biedt alles om dit mogelijk te maken. Merken we dat deze bouwmethode de kwaliteit niet ten goede komt? Dan kiezen we er in sommige gevallen uiteraard ook voor om bepaalde onderdelen niet-prefab uit te voeren.

Als aannemer Sliedrecht willen we onze opdrachtgevers dezelfde flexibiliteit bieden die zij ervaren bij traditioneel bouwen. Heel concreet houdt dat in dat het casco prefab wordt geplaatst, terwijl we de afwerking ter plaatse uitvoeren. Ondanks dat dit in sommige gevallen een aantal dagen langer kan duren, zijn we er heilig van overtuigd dat dit leidt tot een esthetisch mooi eindproduct.

Vrijblijvend contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden en hierover vrijblijvend met ons in contact komen? Aarzel dan niet om via onderstaande knop ons formulier in te vullen. We zullen in dat geval zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!