De 5 meest voorkomende verbouwingen aan het huis

10 mei 2023
verbouwing

Een verbouwing aan uw woning is vaak een intensieve en tijdrovende klus, maar u krijgt er veel voor terug. Want wat is er fijner dan te wonen en leven in een huis, die is aangepast op uw eigen wensen en behoeften? Bij Habrobouw kunt u terecht voor de meest uiteenlopende verbouwingen aan uw woning. Om u inzicht te geven in de mogelijkheden, zetten we de vijf meest voorkomende verbouwingen aan het huis op een rijtje.

1. Aanbouw

Ook op het gebied van de aanbouw aan uw huis zijn wij gespecialiseerd. Geheel naar uw wens verzorgen wij van A tot Z de aanbouw of uitbouw van uw huis. Op deze manier creëert u eenvoudig meer ruimte. Zeer geschikt om in te richten als sfeervolle zit- of eethoek!

2. Renovatie

Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende renovaties. Als totaalaannemer verzorgen wij de gehele renovatie van A tot Z. We kijken samen met u naar de benodigde werkzaamheden en kunnen u waar nodig adviseren. Op onze website vindt u een overzicht van verbouw projecten die wij onlangs hebben uitgevoerd. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van al onze mogelijkheden.

3. De keuken

Is uw keuken verouderd en toe aan vernieuwing? Of heeft u specifieke wensen en behoeften waaraan uw huidige keuken momenteel niet aan voldoet? Kies er dan voor om uw keuken te laten renoveren of een nieuwe te plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos; van een landelijke, sfeervolle stijl tot moderne, strak afgewerkte keukens. Kortom: voor ieder wat wils!

4. De badkamer

Ook de badkamer is een ruimte waar vaak veel waarde aan wordt gehecht. Een frisse, ruime en moderne badkamer zorgt ervoor dat u in deze ruimte optimaal kunt ontspannen. Bij Habrobouw kunt u terecht voor het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe. Voor verbouwen van de badkamer zijn tal verschillende mogelijkheden.

5. Opbouw/dakkapel

Door middel van een opbouw en/of dakkapel creëert u eenvoudig meer licht en ruimte op uw bovenverdieping. Of het nu gaat om een zeer eenvoudige opbouw en/of dakkapel of het complete plaatje, inclusief sierlijsten en zonweringen. Onze specialisten helpen u met een advies op maat en verzorgen uw bouw volledig. Zelfs het vergunningstraject nemen wij graag op ons.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen omtrent de verbouwing van uw woning? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren en informeren over alle mogelijkheden voor uw woning.

Terug naar overzicht