Droom je van een landelijke woning? Ga voor een uitbouw in landelijke stijl!

10 mei 2023
Uitbouw landelijke stijl

Wanneer u graag wat ruimer wilt gaan wonen, dan is een uitbouw een uitstekende keuze. Met een uitbouw creëert u extra meters woonruimte en als u het goed aanpakt, kunt u genieten van zeeën van licht. Een uitbouw in landelijke bouwstijl kan het aanzicht van uw huis in één keer veranderen. Van een saaie woning kunt u met een uitbouw in landelijke stijl in een keer een prachtige landelijke woning maken die de landelijke levenslust uitstraalt.

Een landelijke woning door stijl

De landelijke stijl is de afgelopen jaren flink gegroeid in populariteit. De landelijke bouwstijl kent u misschien wel van prachtige rieten kappen en een warm en geborgen gevoel. Wanneer u kiest voor een woning uitbouwen in landelijke stijl, dan kiest u voor het buitenleven – het hele jaar door. Woningen in landelijke stijl laten de natuur en wonen samen komen. De bouwstijl wordt gekenmerkt door rust en ruimte en maakt veelvuldig gebruik van rijke natuurlijke materialen.

Landelijke woning en een moderne woning

Landelijk wonen wordt gekenmerkt door veel ruimte. Door uw huis een uitbouw te geven vergroot u uw leefruimte en dat past dus perfect in deze prachtige bouwstijl. Bent u bang dat uw huis te modern is voor de klassieke en authentieke landelijke stijl? Geen zorgen! De kenmerkende elementen zoals rijke details in het metselwerk, een rieten dakbedekking of keramische dakpannen en gebruik van hout combineren perfect met een moderne bouwstijl die veel gebruik maakt van strakke lijnen en grote raampartijen. Stalen binnendeuren passen bijvoorbeeld ook perfect in een landelijke uitbouw. Zo wordt de uitbouw exact ontworpen naar uw wensen.

Een uitbouw die voldoet aan al uw wensen

Bij Habrobouw geven we veel om kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en willen dat u gedurende het gehele proces – van ontwerp tot bouw – goed weet waar u aan toe bent. Het ontwerp voor de uitbouw maken we samen met u en er is daarin ruimte voor al uw wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor grote glaspartijen die eenheid creëren tussen buiten en binnen, of voor het gebruik van veel natuurlijke materialen zoals hout of riet voor het exterieur van de uitbouw. Stoere elementen zoals een houten vloer of buitendeur mogen natuurlijk niet ontbreken en ook daar kunnen wij u bij helpen.

Advies op maat

Bent u benieuwd of er in uw woning ruimte is voor het bouwen van een uitbouw landelijke stijl? Wij helpen u graag met een offerte op maat en kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op om de opties door te nemen. Wij helpen u graag!

Terug naar overzicht