Een prefab uitbouw plaatsen; de mogelijkheden en 3 inspirerende voorbeelden

10 mei 2023
prefab uitbouw

In het dichtbevolkte Nederland wonen veel mensen, zeker in de randstad, in relatief kleine huizen en appartementen. Uiteraard hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Toch zouden veel mensen graag wat meer woon- en/of werkruimte creëren in huis. Wanneer u over een huis met tuin beschikt, kan een uitbouw hiervoor een oplossing bieden. Veel mensen zien echter op tegen een grote verbouwing en de eventuele overlast die dit met zich meebrengt. Kiezen voor een prefab uitbouw is in dat geval een uitstekende oplossing. Wanneer u kiest voor prefab bouwen, heeft u binnen afzienbare tijd een prachtige nieuwe uitbouw. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden en tonen wij u ten slotte ook drie inspirerende voorbeelden.

Snel en zonder overlast een prefab uitbouw

Het grote verschil tussen prefab en traditioneel bouwen, zit hem in het bouwproces. Het eindproduct is daarentegen exact hetzelfde. Wanneer u vroeger een uitbouw liet plaatsen, werden de wanden en het dak bij u ter plaatse in elkaar gezet. Kiest u echter voor prefab bouwen, dan wordt uw uitbouw grotendeels vervaardigd in onze bouwplaats. Hierdoor wordt de constructie veel minder blootgesteld aan de weersomstandigheden, die invloed kunnen hebben op de kwaliteit. Bovendien hebben we in onze bouwplaats alle specialistische bouwmachines tot onze beschikking. Voor u is het grote voordeel van prefab bouwen dat we minder werk bij u thuis hoeven te verrichten. Hierdoor zijn we veel korter aanwezig en ontstaat er minder rommel. Kiest u voor een uitbouw zoals dit? Dan is de overlast voor u dus minimaal!

Een moderne prefab uitbouw

Woont u in een nieuwe, moderne woning en kiest u voor een prefab uitbouw? Dan kunt u kiezen voor een moderne aanbouw met strakke lijnen. Het is een goed idee om daarnaast te kiezen voor vele, grote ramen. Hierdoor krijgt u in uw moderne prefab aanbouw het gevoel dat u toch een beetje buiten bent.

prefab uitbouw

 

Landelijke uitbouw laten plaatsen

Woont u in een oud huis of in een nieuwere, landelijke woning? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van een prefab uitbouw met een landelijke uitstraling. Kies voor bouwmateriaal dat aansluit bij uw woning en maak gebruik van speelsere lijnen. Vaak ook is de landelijke uitbouw net iets breder dan uw eigen gevel. Zo trekt u het landelijke gevoel, door in uw uitbouw.

Meer informatie over een prefab uitbouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht