Houten aanbouw laten plaatsen; wat zijn de mogelijkheden?

10 mei 2023
houten aanbouw laten plaatsen

Heeft u behoefte aan wat extra ruimte of sfeer voor uw huis, maar ziet u een traditionele stenen aanbouw aan huis niet zo zitten? Denk er dan eens over na om een houten aanbouw aan uw huis te plaatsen! Deze aanbouw kan uw woning een rustieke, authentieke uitstraling geven en daarmee het huis opfrissen. Er zijn daarnaast ook tal van mogelijkheden als het gaat om houten aanbouwen, dus er is voor ieder wat wils. We geven u daarom in dit blog een aantal voorbeelden van houten aanbouwen.

Houten aanbouw met glas

Bent u geïnteresseerd in de typische rustieke uitstraling die een houten aanbouw biedt, maar wilt u er ook zeker van zijn dat er genoeg licht en warmte in de aanbouw binnenkomt? Ga dan voor een houten aanbouw met glas. Dit zorgt ervoor dat u de aanbouw kunt gebruiken als extra kamer in huis en hier een prettige zitplek van kunt maken. Met het gebruik van dubbel glas kunt u er daarnaast zeker van zijn dat de aanbouw goed geïsoleerd is en daarom het hele jaar door gebruikt kan worden.

Houten aanbouw als verbinding

Houten aanbouwen zijn ook zeer geschikt als verbindingsstukken tussen verschillende delen van uw huis. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen wanneer uw huis in een hoek is gebouwd en u graag langs buiten een overdekte verbinding wilt maken, of wanneer u een aanbouw die al eerder geplaatst is, wilt verbinden met een ander deel van het huis. Door gebruik te maken van een dit soort aanbouwen kunt u dan op een relatief goedkope wijze deze zaken stijlvol verbinden.

Houten aanbouw als veranda

Een open houten aanbouw kan natuurlijk ook geweldig dienen als veranda aan de voorkant van uw huis. U geeft uzelf hiermee een geweldige plek om beschut buiten te zitten en zo te genieten van uw omgeving. Daarnaast is een stijlvolle veranda ook nog eens een goede manier om de waarde van uw huis te verhogen. Een veranda is dus niet alleen een leuke toevoeging voor nu, maar ook een mooie investering voor de toekomst.

Meer weten?

Zoals u heeft kunnen lezen, is er veel moois te bereiken met een houten aanbouw. Wij willen graag aan u bewijzen dat wij hoge kwaliteit houten aanbouwen tegen een scherpe prijs kunnen leveren. Bent u geïnteresseerd of benieuwd wat we zoal voor u kunnen doen? Neem dan vooral contact met ons op.

Terug naar overzicht