Keuken laten renoveren? Dit kunnen wij voor u betekenen

10 mei 2023
keuken renovatie

Bent u helemaal toe aan een nieuwe keuken in huis? Of gaat u verhuizen, en wilt u de keuken in uw nieuwe huis onder handen nemen? Een kleine verbouwing kan al voldoende zijn om de uitstraling van de keuken geheel te veranderen. Een keuken renovatie kan een aantrekkelijke optie zijn, zeker als er onderdelen van de keuken zijn waar u nog tevreden over bent. Voor een fractie van de prijs geniet u binnenkort van een geheel gerenoveerde, prachtige keuken, waar u weer jaren mee vooruit kunt.

Kleine keuken renovatie op maat

De keuken is een belangrijke ruimte, waar u dagelijks gebruik van maakt. Het is dan ook van belang dat de keukeninrichting en de apparatuur voldoet aan uw wensen en eisen! Bovendien is de aankleding en inrichting van de keuken heel bepalend voor de sfeer in de gehele woning.

Misschien wilt u niet de hele keuken vernieuwen, maar kunt u toch met een renovatie van een aantal belangrijke elementen – de betegeling, de apparatuur, de keukenkasten – een nieuwe uitstraling realiseren. Bijkomend voordeel: de onderdelen van uw keuken blijven grotendeels intact, dus alles blijft op de vertrouwde plaats.

Wij helpen u graag met het deskundig advies, en renoveren of vervangen de onderdelen van de keuken die aan vervanging toe zijn. We vervangen tegelwerk voor een moderne gesausde muur, of we installeren moderne apparatuur om uw oude oven, koelkast of vaatwasser te vervangen.

Een renovatie van de gehele keuken

Wilt u een keuken met een nieuwe, andere uitstraling? Voorheen was het gebruikelijk om uw hele oude keukenblok af te breken, en een geheel nieuwe keuken te laten installeren. Dat is een ingrijpende en dure oplossing.

De laatste jaren is het renoveren van de keuken steeds meer gebruikelijk geworden. Deze oplossing is niet alleen voordelig, maar ook praktisch – en bespaart u bovendien een ingrijpende verbouwing. Het voordeel van een keukenrenovatie is dat u kiest hoe ingrijpend de verbouwing is. Van het vervangen van de knoppen op de lades tot het geheel restylen van uw huidige keuken: alles is mogelijk. U bepaalt wat u wilt vervangen – en wat voor een budget u daarvoor heeft.

keuken renovatie - habrobouw

Uw keuken laten renoveren? Neem contact op

De keuken of het hele huis renoveren? Dat wilt u alleen laten doen door een specialist, die u kunt vertrouwen met zelfs de kleinste details. Neem contact met ons op, en we kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Terug naar overzicht