2 Stuks dakkapellen Rotterdam Hillegersberg

Dakkapel
2 dakkapellen

Op dit project in Rotterdam Hillergersberg zijn door ons 2 stuks dakkapellen geplaatst. Daarmee veranderde de zolderverdieping van een rommelzolder naar een verdieping met uiteindelijk 3 slaapkamers en een overloop. Een relatieve kleine ingreep die een enorme ruimtewinst opleverd.

De dakbedekking is uitgevoerd met EPDM. Een hoogwaardige dakbedekking die de komende jaren garant staat voor een goede waterdichtheid.

Ook dit dakkapel hoeft alleen schoon gehouden te worden. Wel zo’n fijn gevoel als het zo hoog zit. Het komt bijna niet meer voor dat er dakkapellen door ons worden geplaatst van hout of andere materialen die onderhoudsgevoelig zijn. Men erkent toch steeds meer het gemak van onderhoudsarm.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 31 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten