Aanbouw achtergevel woning Spijkenisse

Aanbouw
IMG-20200607-WA0001 - kopie

Aanbouw achtergevel geplaatst in Spijkenisse

Deze aanbouw is door ons geplaatst in Spijkenisse. Opvallend aan deze aanbouw is de uitspringende rollagen in het metselwerk en het feit dat er met 2 kleuren steen is gewerkt. Deze stenen worden van tevoren bemonsterd. Het is altijd weer een uitdaging om in de buurt te komen van de bestaande steen. Dat lijkt eenvoudig, maar in veel gevallen wordt dezelfde steen niet meer gemaakt. Daarnaast is de woning aanbouw voorzien van een 4-delige schuifpui. Dit is functioneel de beste pui maar wel kostbaar.

In veel gevallen wordt er voor een schuifpui gekozen als ruimte schaars is. Of als het tuinset erg dicht op de aanbouw komt te staan. Ook de dakrand is niet standaard. Hier is gekozen voor een aluminium kraal. Dit staat net even wat fraaier dan een standaard daktrim. Met een buitenlamp aan beide zijde van de aanbouw straalt de aanbouw zelfs als het donker is. Zoals u kunt zien is de toegevoegde waarde aan de binnenzijde groot. Altijd weer leuk om te zien hoe onze opdrachtgevers reageren als het tijdelijke scherm wordt verwijderd. Na tijdelijk iets ruimte in te hebben geleverd, wordt dit met het weghalen van het scherm ruim gecompenseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van prefab uitbouw. Werken met een betrouwbaar aannemersbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Spijkenisse spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten