Aanbouw Barendrecht

Aanbouw

Aanbouw op achter- én zijgevel in Barendrecht

Een aanbouw over de achter- én zijgevel. Daar houden we van, gewoon even niet standaard.
Ook hier is het ontwerp tot stand gekomen in nauwe samenwerking met opdrachtgever. Boven de puien is een stalen balk aangebracht om ervoor te zorgen dat de aluminium kozijnen nooit de last van de bovenliggende constructie hoeven te dragen. Naar de woning is een doorbraak gemaakt om het gevoel te krijgen dat de aanbouw er helemaal bij hoort.

Ook als een plan technisch moeilijk wordt schakelen we graag door. Soms betekend dat dat er een 2e constructeur wordt ingeschakeld om tot ons doel te komen. Kan niet? Dat bestaat niet is ons motto!

Één van de aandachtspunten was de aansluiting van het schuine dak op de woning. Dit moet met zorg gebeuren. Alleen dan kan er een gegarandeerde waterkering afgegeven worden.

Opvallend is de hoeveelheid glas. Dit zorgt voor een erg prettige woonbeleving. Daglicht kun je altijd verminderen. Daglicht toevoegen wordt lastig. Wij kijken dan ook altijd naar de belichting van de woning bij het uitkiezen van de kozijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van prefab uitbouw. Werken met een betrouwbaar aannemersbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Barendrecht spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 31 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten