Aanbouw Breda

Aanbouw
Eindresultaat - kopie

Aanbouw geplaatst in Breda

Zoals veelvuldig voorkomt hebben wij hier naast het plaatsen van de aanbouw, meerdere werkzaamheden op de begane grond verricht. De schuur is bij de woning getrokken en de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming en nieuw stukwerk.

Samen met onze opdrachtgevers komen tot het beste resultaat, daar willen we op worden gesorteerd. De indeling van deze pui is helemaal populair. Zoveel mogelijk glas in combinatie met openslaande deuren, dat is wel de meest voorkomende combinatie. Alles is mogelijk. Ondanks ons prefab bouwen zijn wij nergens in beperkt en gaan we voor het beste.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning uitbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Breda spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten