Aanbouw en verbouw villa

Aanbouw
renovatie-uitbouw-uitbouw-villa-habrobouw

Aanbouw en verbouw aan luxe villa

Binnen enkele weken zullen wij starten met de bouw van deze aanbouw. Tevens zullen wij de villa aan de binnenzijde gaan verbouwen. Bij elkaar een forse klus, met een geweldig resultaat op het oog. Met een aanbouw van 104 m² wordt er aanzienlijk ruimte bijgetrokken. De kozijnen zijn van aluminium, een duurzaam materiaal wat een mensenleven lang meegaat. Gevelbekleding is van Cap Cod. Dit is een houten rabathdeel wat terug gedroogd en verduurzaamd is. Met 15 jaar garantie op de lak ook een bijzonder mooi product. Na het aanbrengen van fundering en vloer zullen wij in ongeveer 2 weken de complete aanbouw plaatsen. Dit is alleen mogelijk dankzij de kracht van prefab. Dezelfde materialen als traditioneel, hetzelfde aangebracht, maar veel netter en nog sneller ook. Dit omdat de montage in een schone nette werkplaats meer onder controle is dan de bouwput met zand en grond.

Wat betreft de villa, die wordt flink onder handen genomen. De kozijnen worden vernieuwd, de kap doorgetrokken naar beneden. Hieronder komt een eikenhouten constructie. Beide dakkapellen zullen worden vernieuwd, en ga zo maar door. Het hele project vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Alleen dan is een soepele bouw mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van uitbouw van huizen. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Ridderkerk spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten