Aanbouw in L-vorm om de woning te Papendrecht

Aanbouw

L-vormige aanbouw Papendrecht

Deze prefab aanbouw is geplaatst in Papendrecht. Er is niet alleen naar achteren, maar ook naar de zijkant van de woning uitgebouwd. Zorgen dat de woning net zoveel daglicht ontvangt als vóór de aanbouw is een uitdaging. Zorgen dat de woning méér daglicht ontvangt dan vóór de verbouwing een grotere uitdaging. Hier is dat uitstekend gelukt.

Bij een soortgelijke aanbouw over de achter- en zijgevel proberen wij altijd te voorkomen dat er een kolom in de woonkamer staat op de hoek van de bestaande achter-zijgevel. Hiervoor moet zwaar staal gebruikt worden. Dit staal moet ook natuurlijk verwerkt worden in het plafond en wanden. Zoals te zien in de foto’s is dat uitstekend gelukt.

In goed overleg met de opdrachtgever proberen we er het mooiste uit te halen! Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een mooie beoordeling van de opdrachtgever. Bedankt daarvoor!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd in de uitbouw van huizen. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Papendrecht spreken voor zich. Geweldig toch?

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten