Aanbouw Kinderdijk

Aanbouw

Red Cedar aanbouw met lichtstraat

De gevelbekleding is opgebouwd uit het Red Cedar open gevelsysteem. Dit type gevelbekleding markeert het karakteristieke van de aanbouw. Door deze gevelbekleding en het terugvallende kozijn met doorlopende zijgevels geven we de aanbouw een chique uitstraling. Deze gevelbekleding is buitengewoon duurzaam en hoeft niet te worden onderhouden. Overigens vraagt dit type gevelbekleding een zorgvuldige montage. De onderlinge naad tussen de planken zorgt ervoor dat het regenwater achter de planken kan komen. Daarom wordt dit een open gevelsysteem genoemd. De waterkering in dit systeem wordt verzorgd door een waterdichte en UV-bestendige laag achter de planken.

Deze aanbouw heeft de maximale diepte van 4000 mm voor wat betreft het vergunningsvrij aanbouwen. Met deze diepte aanbouw is een daklicht, hier in de vorm van een vlakke lichtkoepel gewenst (wordt ook wel lichtstraat genoemd). Tot 3 meter diepte wordt naar de belichting van de woning gekeken, en op basis daarvan een advies uitgebracht. Met een diepte van 4 meter adviseren wij op voorhand daklicht. Het middelste gedeelte van de woning wordt anders te snel een donkere hoek.

Het aangebrachte kozijn is van aluminium. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van deze aanbouw.
Nog meer dan een kunststof kozijn is dit kozijn erg duurzaam.

enieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van prefab aanbouw. Werken met een betrouwbaar aannemerbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Kinderdijk zeggen genoeg. Een prachtig resultaat!

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 137 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 36 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten