Aanbouw met aluminium kozijnen in Poortugaal

Aanbouw

Kozijnen met aluminium geplaatst in Poortugaal

Deze aanbouw is geplaatst in de zomer van 2021. Een aanbouw met allure. Over alles is nagedacht. De gevelkozijnen zijn van zwart gecoat aluminium en voorzien van roedes. Het profiel is een speciaal profiel met een extra ‘neus’ waardoor het een rank uiterlijk krijgt. Ook het hang- en sluitwerk zijn in de kleur van het kozijn gemaakt. Zelfs het glasband in de spouw is uitgevoerd in zwart. Standaard is dit zilverkleurig, maar dat zou gaan glinsteren en opvallen in een zwarte pui.

Het boeiboord is voorzien van een op maat gemaakte sierlijst. Vooral de uitwendige hoeken zorgen voor een sierlijk geheel. De zinken kraal met de zinken hemelwaterafvoer zorgt voor de finishing touch.

De belichting van de woning is er zeker niet op achteruit gegaan. Niet alleen aan de achterzijde komt veel licht naar binnen, ook aan de zijkant is een kozijn aangebracht die voor extra belichting zorgt. Daarnaast is er ook gekozen voor daklicht. (met elektrische zonwering) Dit zorgt voor een zeer goed verlichte woning die het gevoel van conform en ruimte uitdraagt.

Uiteraard is deze aanbouw kostbaarder dan een standaard aanbouw, de beleving is daarentegen ook anders. Een aanbouw waar je trots op kunt zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning aanbouw. Werken met een betrouwbaar aannemersbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Poortugaal spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten