Aanbouw met houten gevelbekleding Dordrecht

Aanbouw

Karakteristieke aanbouw

Als de tuin het toelaat is het altijd interessant om de aanbouw dieper dan 2 meter te maken. De eerste meter is namelijk het meest kostbaar. Iedere extra meter diepte zorgt ervoor dat de prijs per vierkante meter omlaag gaat. Deze aanbouw heeft een diepte van 3500 mm. Bijna het maximum. De maximale diepte van een aanbouw mag vergunningsvrij 4 meter zijn. Mits niet meer dan 50% van de tuin bebouwd wordt.

Hoe dieper de aanbouw wordt, hoe meer er rekening gehouden dient te worden met de lichtinval in de woning. Met deze aanbouw is maximale lichtopbrengst uit de achtergevel van de aanbouw gehaald. In dit geval toereikend. Plan B zou een lichtstraat in het dak zijn geweest. Door toevoeging van deze lichtstraat wordt het risicogebied in de woning van daglicht voorzien. Echter, daklicht zorgt voor aanzienlijke extra kosten en meer onderhoud. Als je het kunt voorkomen dan is dat vaak beter.

Deze aanbouw is een stuk hoger dan een standaard aanbouw. Dit komt omdat het straatniveau (maaiveld) een stuk lager ligt. Je kunt dan de tuin ophogen of kiezen voor een trap. Aan de binnenzijde is de vloer afgewerkt met een betonnen siervloer. Deze vloer is geïmpregneerd en zorgt zo voor een industriële uitstraling.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 137 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 36 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten