Aanbouw met houten gevelbekleding Dordrecht

Aanbouw

Karakteristieke aanbouw

Als de tuin het toelaat is het altijd interessant om de aanbouw dieper dan 2 meter te maken. De eerste meter is namelijk het meest kostbaar. Iedere extra meter diepte zorgt ervoor dat de prijs per vierkante meter omlaag gaat. Deze aanbouw heeft een diepte van 3500 mm. Bijna het maximum. De maximale diepte van een aanbouw mag vergunningsvrij 4 meter zijn. Mits niet meer dan 50% van de tuin bebouwd wordt.

Hoe dieper de aanbouw wordt, hoe meer er rekening gehouden dient te worden met de lichtinval in de woning. Met deze aanbouw is maximale lichtopbrengst uit de achtergevel van de aanbouw gehaald. In dit geval toereikend. Plan B zou een lichtstraat in het dak zijn geweest. Door toevoeging van deze lichtstraat wordt het risicogebied in de woning van daglicht voorzien. Echter, daklicht zorgt voor aanzienlijke extra kosten en meer onderhoud. Als je het kunt voorkomen dan is dat vaak beter.

Deze aanbouw is een stuk hoger dan een standaard aanbouw. Dit komt omdat het straatniveau (maaiveld) een stuk lager ligt. Je kunt dan de tuin ophogen of kiezen voor een trap. Aan de binnenzijde is de vloer afgewerkt met een betonnen siervloer. Deze vloer is geïmpregneerd en zorgt zo voor een industriële uitstraling.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten