Aanbouw op achter- en zijgevel in Dordrecht

Aanbouw

Aanbouw op achter- en zijgevel geplaatst in Dordrecht

Je kunt aanbouwen op de achtergevel, je kunt aanbouwen op de zijgevel. Maar als u echt uit wilt pakken, waarom dan niet allebei in volledige aanbouw van uw huis? In veel situaties is dit mogelijk.
De ruimte die hiermee wordt toegevoegd is enorm. In dit geval in de vorm van woonruimte, bijkeuken en een schuur.

Samen met onze opdrachtgever gaan we om tafel om deze plannen door te werken. Wat is handig? Of juist, wat vooral niet.. We nemen samen de checklist door en kijken hoe we het beste kunnen aansluiten bij de wensen. Dat betekend soms even verder kijken dan de standaards. Neem bijvoorbeeld de staalconstructie. Weinig opdrachtgevers denken eraan dit in het zicht te laten. Toch kan dit verrassend goed uitpakken in het interieur. U kunt zelf aan de hand van de foto bepalen of dit bij u past.

Ook de buitenkant moet passen bij de woning. Deze woning met zijn compleet eigen stijl vraagt om detail. De doorlopende lijn van de goot en het overstek zijn hier onderdeel van. In de kozijnen komt dit ook terug. Een extra spijltje of profilering kan dan een heel ander beeld opleveren. Vaak zit het verschil juist in details.

Het verband in het metselwerk is hier een kruisverband. Dit is arbeidsintensiever, maar ook mooier dan het standaard halfsteensverband. De rollaag (stenen op z’n kant) ongeveer halverwege maken het af. Tenslotte heeft de woning dit ook.

Uiteraard moet de tuin nog worden opgehoogd en voorzien van bestrating. Wij verversen de foto van de buitenkant graag als dit is uitgevoerd. Die houdt u dus nog even tegoed!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van uitbouw bij huizen. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Dordrecht spreken voor zich. Een geweldig resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten