Aanbouw Reeweg-Oost te Dordrecht

Aanbouw
prefab aanbouw

Aanbouw op staal in Dordrecht

Aanbouwen kun je op veel verschillende manieren doen. Deze aanbouw staat (net zoals de woning) op staal. Geen echte stalen balk natuurlijk, het is maar een term. Op staal betekend dat er niet is onderheid. De vloer rust direct op de ondergrond. Belangrijk is dan wel dat de ondergrond goed verdicht is. Als pui is er gekozen voor een aluminium pui. Boven de deuren is er nog een stuk vast glas opgenomen. Dit om te garanderen dat de deuren soepel en degelijk gebruikt kunnen worden. Nu, en in de toekomst. Als extra optie is het overstek toegevoegd. deze is voorzien van een extra kraallat en een dakkraal om in de stijl van de woning te blijven. In de onderzijde van het overstek zitten spots. Zoals te zien op de foto geeft dat in het donker een fraai aanzicht. Aan de binnenzijde is er door de opdrachtgever voor gekozen de balklaag in het zicht te houden in de kleur zwart. Dit geeft een mooi industriële look. Gecombineerd met de strakke muren is het een prettige woonruimte geworden. Met lichtinval zit het wel goed. De pui zorgt voor een goede belichting, en ook het daklicht in de vorm van een lichtstraat voegt extra licht toe aan de woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van prefab aanbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Dordrecht spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten