Aanbouw Singel Dordrecht

Aanbouw
voor-prefab-uitbouw-habrobouw

Aanbouw geplaatst te Singel Dordrecht

Deze aanbouw is geplaatst in Juli 2018 in Dordrecht. Er zaten een aantal aspecten aan die extra aandacht verdienden. Zo was het opmetselen van een zijgevel niet mogelijk omdat er al bouwwerken staan bij beide buren. De oplossing was een keralith zijgevel. Net zo duurzaam en onderhoudsarm als metselwerk, met het voordeel dat we aan de binnenzijde 200 mm extra ruimte hebben en het prefab geplaatst kan worden. Daarnaast is dit ook een goede oplossing als er op staal wordt gebouwd. Omdat Keralith veel lichter is dan metselwerk neemt het risico op nazakking drastisch af. De achtergevel blijft wel gewoon metselwerk. Zo is het net of er een stenen aanbouw staat, maar dan één met 200 mm extra breedte aan de binnenzijde. Een ander aandachtspunt was het staal. Vanwege de opbouw op de 1e verdieping kwam er nogal wat staal aan te pas. Het inmeten van het staal is dan ook een zorgvuldig karwei, éénmaal met de kraan erbij moet alles precies kloppen. Onze opdrachtgever heeft ervoor gekozen het staal in het zicht te houden en dit zwart te schilderen. Het eindresultaat is een verbluffend mooi resultaat. Wij mogen u met permissie van opdrachtgever mee laten kijken in het eindresultaat van de woning. Deze woning is voor verschillende opdrachtgevers van ons een bron van inspiratie geweest. Wij hopen dat dit ook voor u het geval zal zijn. Graag adviseren wij u hierin, of brengen u in contact met de binnenhuisarchitect van dit project.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd in uitbouw van woningen. Werken met een betrouwbaar aannemersbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Dordrecht spreken voor zich. Een geweldig resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten