Aanbouw Struikheide te Rotterdam

Aanbouw
prefab aanbouw resultaat

Aanbouw geplaatst in Rotterdam

Bijzondere aan deze aanbouw is de extreem grote pui. De constructie boven de pui moet wel heel stabiel zijn om te zorgen dat de pui niet gaat aanlopen. De zandcementvloer is er over heel de benedenverdieping uit gegaan. Er is één zandcementvloer gestort met wapening om de kans op een scheur op de overgang te minimaliseren. Dit was op dit project van groot belang omdat er een gietvloer als afgewerkte vloer inging. Dan kun je geen scheuren in de vloer gebruiken. De pui is van aluminium. Aluminium is een hoogwaardig materiaal wat een mensenleven lang mee kan. Binnen was door de aanbouw ruimte gekomen voor een riante leefkeuken. Uiteindelijk is het een woning geworden die het plezier van het wonen aanzienlijk heeft vergroot.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning aanbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Rotterdam spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten