Aanbouw Weegbree te Alblasserdam

Aanbouw
prefab aanbouw of uitbouw

Aanbouw geplaatst aan de Weegbree te Alblasserdam

In aanloop van dit project hebben wij met opdrachtgever zijn wensen afgestemd. Dit betekend niet dat dit in beton gegoten is, veranderingen zijn vaak nog mogelijk. Ook met prefab bouwen. Zo is op het laatste moment besloten geen witte steunpalen toe te passen, maar ruw eiken palen. Dit zorgt voor een meer natuurlijke uitstraling. Op het laatste moment is besloten het hekwerk tussen de palen niet toe te passen. Dit zou het geheel te druk maken in ons (en opdrachtgevers) optiek. Zo is er een bevredigend eindresultaat ontstaan die in aanzicht toch flink afwijkt van het oorspronkelijke plan. Meedenken en zo nodig ingrijpen op het plan, dat is waar wij voor willen staan. Onze rol is uiteraard alleen het advies. De opdrachtgever beslist. Aan ons de taak te zorgen dat dit een goed overwogen keus is. Voordat de aanbouw geplaatst kon worden moest de opdrachtgever zelf eerst flink aan de bak. In samenspraak met ons zijn de schoeiingen geplaatst en de nodige voorbereidingen getroffen. Het hoeft niet spannend te zijn als er goed wordt gecommuniceerd. De aanbouw zelf stond er binnen afzienbare tijd. De wanden en het dak kwamen kant en klaar aan met kozijnen en al. Het metselwerk is er op locatie omheen gemetseld. Dit omdat dit het beste is voor de kwaliteit. Het aanzicht van de woning is compleet veranderd. De woning heeft meer sfeer gekregen en ademt een zekere exclusiviteit uit in de wijk. We danken onze opdrachtgever voor zijn recensie op onze site.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning uitbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Alblasserdam spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten