Aanbouw woning Hilligersberg (Rotterdam)

Aanbouw

Wij hebben deze aanbouw mogen plaatsen in Hillegersberg- Rotterdam. Dit was een aanbouw aan een woning die zeker niet in de categorie standaard viel.

Er was veel sloopwerk, dus ook een flinke staalconstructie nodig. De muur van de woonkamer naar de keuken is geheel verwijderd en de bovenstaande muur is opgevangen door een zware HE-B stalen balk van zo’n 450 kilo. Deze balk moet zowel de muur als het balkon weer gaan dragen. Wel even een balk die de aandacht verdient.. Alle krachten werden verlegd naar één punt op de fundering van het terras, daar moest dus een paal bijgeslagen worden waar vervolgens de fundering mee ondersteund werd.

Verder hebben we:

  • een verlaagd plafond aangebracht die de woonkamer en keuken één maakt
  • de gehele aanbouw geheel en netjes afgewerkt
  • de heistelling, stenen, stalen balken e.d. over het dak getild met een hijskraan. Oeps, het kozijn kon niet achterom, nog even de kraan terug. Verder liep alles gesmeerd.

Resultaat: Een tevreden klant, daar doen we dit allemaal voor. Zie ook onze referenties

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten