Aanbouw zijkant woning in Breda

Aanbouw
website

Aanbouw zijgevel geplaatst in Breda

Deze woning aanbouw is door ons geplaatst in Breda. Door de keuze van deze gevelbekleding kon de aanbouw voor het grootste gedeelte met gevelbekleding en al geplaatst worden. Zo wordt een niet primaire ruimte omgezet tot een woning die levensbestendig is. De kleuren vergrijs ceder van de gevelbekleding en het antraciet van de kozijnen kleuren goed bij elkaar. Het kozijn op de achtergevel van de woning is ook gelijk vernieuwd. Hier is een schuifpui zoals in de aanbouw voor teruggeplaatst. De sparing is hiervoor aangepast om een groter kozijn te kunnen plaatsen. Dit om maximaal van het mooie uitzicht te kunnen genieten.

Door het prefab werken hebben we op dit project de doorlooptijd met minstens de helft kunnen verkorten. Het resultaat mag er zijn. Een duurzame aanbouw voor een hoop woongenot. Wij wensen de opdrachtgever heel veel plezier met de nieuwe ruimte!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning uitbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Breda spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten