Dakkapel plaatsen en pannendak vervangen Dordrecht

Dakkapel
dakkapel in dordrecht dichtbij

In Dordrecht mochten we aan de slag met het vervangen van een dakkapel. De bestaande dakkapel werd vervangen voor een nieuwe en bredere.

Omgevingsvergunning

Voor we konden beginnen, moest er een vergunning aangevraagd worden bij de gemeente Dordrecht. Deze omgevingsvergunning hebben wij tevens verzorgd, zodat onze opdrachtgever daar geen omkijken naar had.

Aan de slag

De planken die aan de binnenkant op de zijkanten van de dakkapel zaten, zijn hergebruikt in de nieuwe dakkapel. Normaal gesproken zou hier gipsplaat komen, maar vanwege het verrassende effect, hebben we toch deze keuze gemaakt. Ook moest de zinken goot nog even worden aangepast, maar daar kon onze loodgieter mooi mee aan de slag.

Na de dakkapel hebben we de daken aan beide zijden leeggetrokken. De oude panlatten en tengels zijn eraf gehaald en het dak is zorgvuldig spijkervrij gemaakt voor de folie. Vervolgens hebben we het dak voorzien van waterkerende damp-open folie, nieuwe tengels en panlatten. Aan de achterkant hebben we de nog goede pannen gebruikt, aan de voorkant zijn allemaal nieuwe pannen gekomen. Tot slot zijn de nokvorsten teruggelegd in de flexim, een kleverige pasta met een PU korrel die niet scheurt zoals specie dat doet.

Netjes

Het is altijd leuk om een gedateerde en tochtige dakkapel te mogen vervangen voor een solide en goed geïsoleerde dakkapel. Het ziet er niet alleen beter uit, maar ook in de koudere jaargetijden blijft het binnenklimaat nu aangenaam. Een leuk compliment van onze opdrachtgever was dat wij nog netter waren dan zij; een compliment waar we wel plezier om hadden. We hebben het project naar absolute tevredenheid opgeleverd en zijn daar heel blij om.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten