Exclusieve aanbouw Hillegersberg

Aanbouw

Exclusieve aanbouw geplaatst in Hillegersberg

Vanaf moment van opname werd snel duidelijk dat deze aanbouw niet te standaard moest zijn. De uitdaging was er veel meer uit te halen dan een verlenging van de woonkamer. In het ontwerp viel het woord beleving; samengevat in rust, ruimte en exclusiviteit. Dit was het vertrekpunt voor de aanbouw zoals deze nu is vormgegeven.

Het verschil wordt gemaakt in ogenschijnlijk kleine details. Een kozijn wat dieper ligt dan de standaard. De gekozen materialen en de kleurstellingen. Alles doet mee voor het bevredigende eindresultaat.

De bekleding op de zijgevel is een Red Cedar open gevel systeem. Tussen de houten delen zit een naad van 3 mm. Achter de houten delen bevindt zich de waterkerende laag. Red cedar is een ongelooflijk duurzame houtsoort, en in tegenstelling tot de vuistregel; hoe harder hoe beter, is Red Cedar boterzacht. Door de gemêleerde planken ontstaat een levendig patroon in de wand.

Tijdens de bouw kwamen bouwkundige gebreken aan het licht. Eén hiervan was de balkonmuur. De waterkering hiervan bleek niet op orde, en de muur aan de binnenzijde was verre van fraai. In overleg met opdrachtgever is op ons advies gekozen om het balkon te bekleden met zink. Het resultaat? Een balkon die prettig aandoet om te verblijven zoals op de foto is te zien.

Het is voor ons altijd een leuke uitdaging om out-of-de-box te denken. Als u het aandurft; wij doen graag mee en geven hierin graag een passend advies.
Zoals ook dit project laat zien, aanbouwen is veel meer dan ruimte aan de woning toevoegen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van prefab aanbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Hillegersberg spreken voor zich. Een prachtig resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 137 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 36 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten