Exclusieve aanbouw Hillegersberg

Aanbouw

Exclusieve aanbouw geplaatst in Hillegersberg

Vanaf moment van opname werd snel duidelijk dat deze aanbouw niet te standaard moest zijn. De uitdaging was er veel meer uit te halen dan een verlenging van de woonkamer. In het ontwerp viel het woord beleving; samengevat in rust, ruimte en exclusiviteit. Dit was het vertrekpunt voor de aanbouw zoals deze nu is vormgegeven.

Het verschil wordt gemaakt in ogenschijnlijk kleine details. Een kozijn wat dieper ligt dan de standaard. De gekozen materialen en de kleurstellingen. Alles doet mee voor het bevredigende eindresultaat.

De bekleding op de zijgevel is een Red Cedar open gevel systeem. Tussen de houten delen zit een naad van 3 mm. Achter de houten delen bevindt zich de waterkerende laag. Red cedar is een ongelooflijk duurzame houtsoort, en in tegenstelling tot de vuistregel; hoe harder hoe beter, is Red Cedar boterzacht. Door de gemêleerde planken ontstaat een levendig patroon in de wand.

Tijdens de bouw kwamen bouwkundige gebreken aan het licht. Eén hiervan was de balkonmuur. De waterkering hiervan bleek niet op orde, en de muur aan de binnenzijde was verre van fraai. In overleg met opdrachtgever is op ons advies gekozen om het balkon te bekleden met zink. Het resultaat? Een balkon die prettig aandoet om te verblijven zoals op de foto is te zien.

Het is voor ons altijd een leuke uitdaging om out-of-de-box te denken. Als u het aandurft; wij doen graag mee en geven hierin graag een passend advies.
Zoals ook dit project laat zien, aanbouwen is veel meer dan ruimte aan de woning toevoegen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van prefab aanbouw. Werken met een betrouwbare aannemer in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Hillegersberg spreken voor zich. Een prachtig resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten