Berging plaatsen in Dordrecht

Aanbouw
resultaat berging

Onlangs hebben we een berging aan de zijkant van een woning aan de Joke Smit-erf te Dordrecht geplaatst. De woning had een houten schuurtje, maar dat was compleet vergaan. Aan ons de eer om er iets moois van te maken!

Slopen

Voor het schuurtje lag een vijver die we leeggepompt hebben. Daarna hebben we het vijverdoek verwijderd en het gat volgestort. De bestrating is verwijderd en de platen beton van de oude schuur en een willekeurige plaat zijn door de graafmachine weggehakt en afgevoerd.

Vlinderen

Na deze sloopwerkzaamheden konden we echt beginnen met bouwen. Drie stuks stalen buispalen met een lengte van 18 meter zijn geslagen en gevuld met beton. De fundering en vloer werd gestort met een speciale betonsoort, omdat de vloer afgevlinderd zou worden. Dat ‘vlinderen’ (afwerken met een vlindermachine) doen we om de betonvloer heel slijtvast en vlak te maken. Het was wel goed merkbaar dat het een andere betonsoort was dan we gewend waren. Dit beton was veel vetter en droogde aanzienlijk minder snel. Het resultaat is wel een hele strakke betonnen vloer!

Bijpassende steen zoeken

De grootste kunst van het project was nog wel het zoeken van de steen die het beste paste bij de woning. De steen van de woning is immers verweerd en daarom bijna niet te matchen. Uiteindelijk hebben we het type steen gevonden wij en de opdrachtgever ons goed in konden vinden.

De binnenmuur van de berging is bekleed met multiplex van exterieur kwaliteit. Mede hierdoor hebben we een schuur kunnen bouwen die generaties lang mee zal gaan. Tijdens het bouwproces hebben we nieuwe aanvragen gekregen uit de straat voor diverse verbouwingen. Het blijkt wel weer hoe belangrijk het is dat we ons werk goed en zorgvuldig uitvoeren, want dat levert een mooi resultaat voor de opdrachtgever én voor ons bedrijf op.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 137 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 36 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten