Uitbouw hoekwoning

De specialist in hoogwaardige (prefab) aanbouwen voor onder andere hoekwoningen.
Uitbouw aanzicht hoekwoning

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare aannemer voor een uitbouw hoekwoning?
Kies dan voor Habrobouw! In de afgelopen jaren hebben wij diverse uitbouwen voor hoekhuizen mogen verzorgen en we weten dan ook als geen ander hoe we dit op de best mogelijke manier kunnen realiseren. Lees hier op deze pagina meer over of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Uitbouw aanzicht hoekwoning

Uitbouw hoekwoning uitbesteden

Het uitbesteden van een uitbouw aan uw hoekwoning biedt tal van voordelen, vooral wanneer u kiest voor een ervaren aannemer zoals Habrobouw. Onze expertise en jarenlange ervaring garanderen een zorgeloos bouwproces van begin tot eind. We starten met een persoonlijk adviesgesprek om uw wensen en eisen in kaart te brengen, gevolgd door een op maat gemaakt ontwerp dat naadloos aansluit bij de bestaande stijl van uw woning. Uiteraard nemen we daarbij alle zorgen uit handen: Van het aanvragen van de benodigde vergunningen tot het coördineren van de bouwactiviteiten en het waarborgen van de hoogste kwaliteit in afwerking. Door gebruik te maken van duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken zorgen we voor een energie-efficiënte en milieuvriendelijke uitbreiding.

Ons BouwGarant keurmerk biedt de garantie voor kwaliteit

Als opdrachtgever wilt u uiteraard de zekerheid hebben dat u de juiste beslissing neemt bij het kiezen van een samenwerkingspartner en dat uw project vervolgens daadwerkelijk ook met de juiste vakmanschap wordt uitgevoerd. Om onze klanten deze gemoedsrust te bieden, zijn wij sinds 2022 daarom aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Dit keurmerk garandeert aan de hand van strenge eisen, de kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel de zichtbare als de verborgen aspecten van ons aannemerswerk. Als extra waarborg worden vinden hiervoor regelmatige controles plaats.

IMG-20191029-WA0014

Prefab+ bouwstrategie

Bij Habrobouw vormt het Prefab+ concept de kern van onze bouwstrategie. Dit innovatieve concept houdt in dat we de meeste bouwonderdelen vooraf vervaardigen in onze goed uitgeruste werkplaats aan de Planckstraat in Dordrecht. Mocht deze aanpak niet voldoen aan de kwaliteitseisen van uw project, schakelen we zonder problemen over op traditionele bouwmethoden op de bouwplaats zelf.

Bij Habrobouw streven we naar de veelzijdigheid die u gewend bent van traditionele bouwmethoden. Dit betekent dat we het basisframe prefab construeren, terwijl de afwerking ter plaatse wordt uitgevoerd. Ondanks dat deze methode in sommige gevallen meer tijd in beslag neemt, zijn we ervan overtuigd dat dit leidt tot een product van superieure kwaliteit en esthetische waarde.

Kom in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Dan helpt Habrobouw u hier uiteraard graag bij met het meest passende advies! Kom vrijblijvend met ons in contact door via onderstaande knop uw gegevens achter te laten. Vanaf dat moment zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!