Wat doet een aannemer? 3 voorbeelden

10 mei 2023
wat doet een aannemer

Als u uw huis wilt verbouwen, dan gaat u dit in de regel niet helemaal zelf doen. U besteedt de werkzaamheden uit. Of u huurt voor een deel van de werkzaamheden mensen in die daarin gespecialiseerd zijn. Vaak zal dit een aannemer zijn, maar wat doet een aannemer allemaal? Een aannemer kunt u inschakelen voor de meest uiteenlopende aanbouwen, opbouwen en dakkapellen tot de mooiste badkamers, keukens en andere (binnen)verbouwingen. Wij beschikken over veel expertise en kunnen u helpen bij een totale verbouwing. Maar u kunt ons ook inzetten voor delen van een verbouwing of voor kleinere projecten. Wij inspireren u graag met de volgende 3 voorbeelden!

1. Dakkapel

De woonruimte op zolder kunt u aanzienlijk groter maken als u een dakkapel plaatst. Een dakkapel zorgt voor effectief meer ruimte omdat het schuine dak vergroot wordt. Maar optisch geeft een dakkapel ook een gevoel van ruimte. Met een dakkapel ontstaan er meer ramen in een ruimte die vrij donker is. En door die ramen komt veel meer licht binnen. Daglicht geeft mensen het gevoel van ruimte. Het plaatsen van een dakkapel is een klus die u het best kunt overlaten aan de vakmensen. De aannemer die deze verbouwing gaat doen, adviseert u uiteraard over welke dakkapel te plaatsen. Een dakkapel is in diverse stijlen leverbaar, dus past het altijd bij de stijl van uw huis.

een dakkapel op uw huis

2. Opbouw

Ineens ervaart u dat uw huis te klein wordt. Omdat uw gezin is uitgebreid of omdat u uw werkzaamheden vanuit huis wilt gaan doen. Dan heeft u twee mogelijkheden. Of u gaat verhuizen naar een huis dat voldoet aan de ruimtewensen die u heeft. Maar wat als u nu graag wilt blijven wonen waar u nu woont? En u kunt niet aanbouwen omdat daar geen ruimte voor is. Dan is een opbouw de oplossing. Aan de hand van uw woonwensen wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn voor een opbouw. Met een opbouw creëert u aanzienlijk veel ruimte extra in uw woning. Een opbouw kan ook een onderdeel zijn van een grotere verbouwing of een renovatie.

Een opbouw op uw huis

3. Verbouwing

Ook voor een verbouwing van uw woning of van een deel van uw woning kunt u de hulp en expertise van een makelaar inschakelen. Door samen met vakmensen te kijken naar de mogelijkheden komt u soms op verrassende oplossingen waar u zelf niet aan heeft gedacht. Ook krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van een verbouwing. U kunt bij een verbouwing denken aan het verplaatsen van binnenmuren om de ruimtes anders in te delen. Maar ook het creëren van een keuken op de plaats van wat eerst een schuur of bijkeuken was bijvoorbeeld. Welke woonwens u ook heeft, de mogelijkheden voor een verbouwing zijn groot. Met de expertise van een aannemer is voor elke wens een oplossing.

verbouwing in huis

Wilt u uw huis aanpassen aan uw woonwensen en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak en neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee om uw woonwensen te realiseren.

Terug naar overzicht