Uw woonkamer laten renoveren? Dit zijn onze mogelijkheden

10 mei 2023
woonkamer renoveren

De woonkamer renoveren: iedereen heeft er wel eens over nagedacht! Wie niet langer tevreden is met de manier waarop de woonkamer eruit ziet, kan besluiten die weer eens anders in te delen, of van een lik verf te voorzien. Maar de woonkamer verbouwen en op meer of minder ingrijpende wijze renoveren behoort natuurlijk ook nog tot de mogelijkheden! Hier leest u waar wij u bij kunnen helpen, als het gaat om de renovatie van uw woonkamer.

Woonkamer renovatie is maatwerk

Habrobouw renoveert iedere woning en iedere kamer met aandacht voor de specifieke situatie. Dat betekent dat wij luisteren naar uw wensen en eisen, en goed kijken naar de mogelijkheden. Wilt u de woonkamer renoveren, dan kan dat op een hele hoop verschillende manieren. Van kleine verbouwingen tot ingrijpende renovatieprojecten: wij helpen u ermee. En dat doen we vanuit onze expertise als aannemer, met volledige aandacht voor u. Bij een woonkamer renovatie is de uitdaging om goed te luisteren naar uw wensen, en u ook het beste advies te geven. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

De woonkamer renoveren

Waar denkt u aan bij het renoveren van de woonkamer? Bij Habrobouw doen we alles, van een renovatie op maat tot een totaalrenovatie van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het stucen, schilderen of behangen van plafond of muren, het leggen van een vloer, het vervangen van deuren – maar ook het meer ingrijpend aanpassen van de indeling en uitstraling van de woonruimte.

Uw woonkamer renoveren: kies voor woningaanbouw of -uitbouw

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw woonkamer? Mogelijk is het dan de moeite waard om één stapje verder te gaan. Een van de beste manieren om extra ruimte te creëren, en om uw huis een geheel nieuwe uitstraling te geven, is om een woningaanbouw te realiseren. Door die een geheel te laten vormen met uw huidige woonkamer, vergroot u in één keer de leefruimte.

Ook een serre is een mogelijkheid. Meer daglicht, een betere aansluiting op de tuin, of ruimte voor een open keuken: het komt allemaal binnen handbereik als u ervoor kiest om een gedeelte aan te laten bouwen. Hier kunt u meer informatie vinden als u zich afvraagt: wat kost een aanbouw van het huis?

uitbouw woning

Heeft u vragen over het renoveren van uw woonkamer?

Wilt u de woonkamer laten renoveren, maar weet u nog niet precies hoe? Of heeft u behoefte aan een gesprek met een van onze medewerkers? Neem gerust contact op en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag, en zetten onze expertise met liefde in om uw woonkamer in prachtige staat te brengen.

Terug naar overzicht