Aannemer Barendrecht

Wij voorzien u van een deskundig en vrijblijvend advies voor uw woning.
Aannemer Barendrecht

Op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde aannemer Barendrecht en omgeving? Habrobouw is dé specialist op het gebied van onder andere prefab aanbouwen en het plaatsen van een dakkapel. Ontdek direct de mogelijkheden voor uw woning en neem vrijblijvend contact met ons op!

Dé betrouwbare aannemer Barendrecht voor al uw (verbouw)klussen!

Habrobouw is dé aannemer Barendrecht die u helpt bij de meest uiteenlopende aanbouwen en dakkapellen. Wij verzorgen dit, naast alle andere werkzaamheden op de begane grond, dan ook graag van begin tot eind voor u. Uiteraard is kwaliteit hierbij onze belangrijkste focus en zijn we pas tevreden op het moment dat u dat zelf ook bent! Klik op één van de onderstaande links voor meer informatie over deze diensten.

Werken volgens het prefab+ concept

Bij Habrobouw bouwen wij zoveel mogelijk volgens het Prefab+ concept. Aan de hand van deze bouwmethode streven wij ernaar om zoveel mogelijk onderdelen op voorhand te produceren in onze werkplaats. Ons ruime pand aan de Planckstraat 49 in Dordrecht biedt alle mogelijkheid hiertoe. Uiteraard komen we ook situaties tegen waarbij dit de bouwkwaliteit niet altijd ten goede komt. In dat geval kiezen we er uiteraard dan ook voor om over te gaan op een niet-prefab bouwmethode.

Met Habrobouw kies voor je voor een aannemer Barendrecht die opdrachtgevers dezelfde flexibiliteit biedt als die zij zouden ervaren bij traditioneel bouwen. Concreet betekent dit dat we iets casco prefab plaatsen en de afwerking hiervan ter plaatse uitvoeren. Ondanks dat dit soms wat langer kan duren staan we volledig achter deze keuze, aangezien het ten alle tijden leidt tot een esthetisch mooi eindproduct.

Zekerheid door het keurmerk BouwGarant

Sinds 2022 mogen wij van Habrobouw ons met trots lid noemen van het onderscheidende keurmerk BouwGarant. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat de desbetreffende partij zowel voor- als achter de schermen alles netjes op orde heeft en dat hier periodiek op wordt gecontroleerd. Hierdoor krijgt u wat u is beloofd en kunt u er zeker van zijn dat dit voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

  • Bouwbedrijven met het keurmerk van BouwGarant moeten aan strenge eisen voldoen;
  • Er is een bemiddelings- en klachtenregeling waar u gebruik van kunt maken;
  • Voor extra zekerheid kent BouwGarant verschillende garantieproducten;
  • BouwGarant heeft een Servicedesk waar u terecht kunt met al uw vragen of voor advies.

Vrijblijvend contact met ons opnemen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Aarzel niet en neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Vanzelfsprekend helpen wij u graag verder.