Aannemer Hardinxveld

Habrobouw als betrouwbare en specialistische aannemer in Hardinxveld-Giessendam en omgeving!
Aannemer Hardinxveld

Heeft u (ver)bouwklussen en wilt u dit uitbesteden aan een betrouwbare en specialistische aannemer Hardinxveld? Zoek dan niet verder! Wij van Habrobouw hebben in de afgelopen jaren bewezen dit heel goed te kunnen en daarom gaan we ook graag voor u aan de slag! Lees hier in onderstaande tekst meer over!

aanbouw Hardinxveld

Aannemer Hardinxveld die gespecialiseerd is in aanbouwen en dakkapellen

Bij Habrobouw hebben we een reputatie opgebouwd vanwege ons specialisme in aanbouwen en dakkapellen. Dankzij onze expertise en ervaring vanuit diverse projecten uit de omgeving, weten wij als geen ander hoe we dit optimaal kunnen verwezenlijken voor uw woning. Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter via het formulier onderaan deze pagina of ontdek meer via de onderstaande links.

>Prefab aanbouw
>Dakkapel

Op Habrobouw kunt u rekenen!

Natuurlijk streeft u er als opdrachtgever naar om voorafgaand aan een samenwerking de zekerheid te hebben dat u de juiste partner kiest en dat het werk met vakmanschap wordt uitgevoerd. Om onze klanten deze geruststelling te bieden, zijn we sinds 2022 aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Dit keurmerk waarborgt, door middel van strenge eisen, dat zowel de zichtbare als achterliggende aspecten van het werk van de aannemer op orde zijn en regelmatig worden gecontroleerd. Dit is een ambitie die Habrobouw al vele jaren nastreefde.

IMG-20191029-WA0014

Onze bouwmethode uitgelegd

Bij Habrobouw maken we gebruik van het Prefab+ concept als onze werkmethode. Dit concept is een bouwtechniek die tot doel heeft om zoveel mogelijk bouwcomponenten vooraf (in onze werkplaats) te produceren. Ons ruime pand aan de Planckstraat in Dordrecht biedt alle benodigde faciliteiten hiervoor. Constateren we dat deze werkmethode afbreuk doet aan de kwaliteit van uw project? Dan kiezen we zonder aarzeling ervoor om bepaalde elementen op traditionele wijze ter plaatse te bouwen.

Over het algemeen streven we er als aannemer Hardinxveld naar om onze klanten dezelfde flexibiliteit te bieden als bij conventionele bouwmethoden. Concreet betekent dit dat het basisframe prefab wordt opgezet, terwijl de afwerking op locatie plaatsvindt. Hoewel dit in sommige gevallen extra tijd vergt, zijn we er volledig van overtuigd dat dit resulteert in een hoogwaardig en esthetisch eindproduct.

 

Vrijblijvend contact opnemen

Onder de indruk van ons werk als aannemer Hardinxveld en omgeving en benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan via onderstaande knop vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!