Aanbouw achtergevel Hardinxveld-Giessendam

Aanbouw

Red Cedar aanbouw geplaatst in Hardinxveld-Giessendam

Dat out of the box denken lonend kan zijn bewijst deze aanbouw wel. Door juist niet te combineren met de woning ontstaat een verrassend resultaat. Een aanbouw opgetrokken met een Red Cedar open gevel systeem. Netjes bouwen moet natuurlijk altijd, maar met deze kwetsbare gevelbekleding geldt dat dubbelop.

Samen met opdrachtgever zijn wij tot dit ontwerp gekomen. Omdat visualisatie lastig was, is er een kosteloze 3D impressie opgemaakt. Mede door deze impressie raakte opdrachtgever overtuigd van dit ontwerp.

Ook deze aanbouw is ondanks het vele licht in de wanden voorzien van een lichtstraat in het dak. Maximaal licht was de wens. Dit heeft het resultaat dat de woning nog lichter is als voorheen. Met deze belichting is de woonkamer een nog prettigere leefomgeving geworden. Een te grote ruit? Die bestaat eigenlijk niet. Technisch is bijna alles mogelijk bij ons. Juist als het niet meer standaard is gaan wij het leuk vinden.

Prefab betekend geen beperking, maar een stap voorruit ten opzichte van het traditioneel bouwen. Wij geloven dat prefab bouwen de toekomst is. Niet alleen voor ons, maar voor ieder innoverend bouwbedrijf!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning aanbouw. Werken met een betrouwbaar aannemersbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Hardinxveld-Giessendam spreken voor zich. Een prachtig resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten