Aannemer Oud-Beijerland

Met tal van succesvolle (verbouw)projecten hebben wij een bewezen staat van dienst in de Hoeksche Waard en omgeving!
Aannemer Oud-Beijerland

Wilt u verbouwen en zoekt u een specialistische aannemer Oud-Beijerland? Habrobouw helpt u graag verder! In de afgelopen jaren hebben wij meermaals bewezen dit heel goed te kunnen en daarom gaan we ook graag voor u aan de slag! Lees hier in onderstaande tekst meer over of neem direct vrijblijvend contact met ons op!

Aannemer Oud-Beijerland

Aannemer Oud-Beijerland inschakelen

In de afgelopen jaren hebben wij tal van succesvolle bouwprojecten afgerond, waardoor wij een bewezen staat van dienst hebben in Oud-Beijerland en omgeving. Als prefab aanbouw specialist leveren wij inmiddels iedere week één of meerdere aanbouwen op. Dit varieert van grote aanbouwen boven de 100 m² tot aan standaard aanbouwen van 10-20 m². Hierbij bouwen we niet volgens standaardmodellen of maatvoeringen, maar is iedere aanbouw voor ons maatwerk. Ook plaatsen wij met enige regelmaat dakkapellen voor onze klanten. Klik op één van de onderstaande links voor meer informatie hierover.

>Prefab aanbouw
>Dakkapel

Op Habrobouw kunt u rekenen!

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk de garantie dat u de juiste keuze maakt bij het selecteren van een samenwerkingspartner en dat uw project met deskundigheid wordt uitgevoerd. Om u die zekerheid te bieden, is Habrobouw sinds 2022 aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Dit keurmerk verzekert, door middel van strikte criteria, de kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel de zichtbare als de onderliggende facetten van ons aannemerswerk, waarbij regelmatige controles plaatsvinden. Dit sluit aan bij de langdurige ambitie van Habrobouw om excellentie in ons werk te garanderen.

IMG-20191029-WA0014

Onze bouwmethode!

Habrobouw hanteert het Prefab+ concept als kern van onze bouwstrategie. Dit innovatieve concept houdt in dat we de meeste bouwonderdelen vooraf vervaardigen in onze werkplaats, uitgerust met alle noodzakelijke faciliteiten op onze locatie aan de Planckstraat in Dordrecht. Mocht deze aanpak echter niet aan de kwaliteitseisen van uw project voldoen, dan schakelen we moeiteloos over op traditionele bouwmethoden op de bouwplaats zelf.

Als aannemer Oud-Beijerland zetten we ons in om u de veelzijdigheid te bieden die u van traditionele bouw gewend bent. Dit betekent dat we het basisframe prefab construeren, maar de afwerking ter plekke uitvoeren. Hoewel deze methode soms meer tijd in beslag neemt, zijn we ervan overtuigd dat het leidt tot een product van superieure kwaliteit en esthetische waarde.

 

Kom vrijblijvend in contact!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Kom dan vrijblijvend met ons in contact door via onderstaande knop uw gegevens achter te laten. Vervolgens streven wij ernaar om dit zo snel mogelijk op te volgen!