Aannemer Papendrecht

Dé partij om mee samen te werken als het gaat om bouw- of verbouwwerkzaamheden.
Aannemer Papendrecht

Op zoek naar een betrouwbare aannemer Papendrecht? Dan is Habrobouw voor u de beste keuze! Met ons specialisme in het aanbouwen en herindelen van begane grond voorzien we u graag van deskundig advies. Ook als het gaat om het plaatsen van kwalitatief hoogstaande dakkapellen.

Specialistische aannemer Papendrecht

Als prefab aanbouw specialist leveren wij iedere week gemiddeld één of meerdere aanbouwen op. We bouwen hierbij niet volgens standaardmodellen of maatvoeringen, maar volledig op basis van maatwerk. De afmetingen hiervan variëren dan ook van 10-20m² (standaard) tot 120m² (groot).

Tijdens onze adviesgesprekken met de klant gaan we graag op zoek naar de wensen en brengen we vanuit onze ervaring het beste advies hiervoor uit. Hierbij staat centraal dat voor ons als Aannemer Papendrecht (bijna) alles mogelijk is en dat we niet tegen bepaalde beperkingen aanlopen.

Het prefab+ concept

Bij Habrobouw hanteren we het Prefab+ concept. Maar wat houdt dit precies in? Bij deze bouwmethode streven we zoveel mogelijk naar prefabricatie in de werkplaats. We maken hierbij weloverwogen keuzes om bepaalde onderdelen ook niet prefab uit te voeren, omdat we van mening zijn dat dit in sommige gevallen de kwaliteit niet ten goede komt. Een goed voorbeeld hiervan is het gebruik van steenstrips op een muur die in elementen is opgebouwd. Dit vermijden we dan ook. Daarnaast willen we de opdrachtgever dezelfde flexibiliteit bieden als bij traditioneel bouwen, zonder beperkingen. In de kern betekent dit dat het casco prefab wordt geplaatst, terwijl de afwerking ter plaatse wordt uitgevoerd. Hoewel dit enkele dagen langer kan duren dan een volledig prefab aanpak, zijn we ervan overtuigd dat het resulteert in een esthetisch mooier eindproduct.

Onze overgang naar prefab begon kort na onze intrek in het eerste bedrijfspand, gedreven door de wens om de doorlooptijd ter plaatse te verkorten. In het begin was er wat interne kritiek, maar al snel werden de voordelen hiervan voor iedereen duidelijk. De gedetailleerde voorbereiding verminderde zowel de bouwfouten als onze afhankelijkheid van het weer aanzienlijk en stelde ons in staat om de kwaliteit constant te controleren. Terugkijkend kunnen we concluderen dat deze benadering uitsluitend positieve resultaten heeft opgeleverd.

Bouwgarant

Lid van het keurmerk BouwGarant

Habrobouw is na een intensief, maar leerzaam proces sinds 2022 aangesloten bij het gerenommeerde en onderscheidende keurmerk BouwGarant. Dit keurmerk waarborgt dat de aannemer zowel voor als achter de schermen zijn bedrijfsvoering op orde heeft en hierbij regelmatig onderworpen wordt aan controles. Het aansluiten bij dit keurmerk was voor ons een langgekoesterde wens die uiteindelijk in vervulling is gegaan.

Contact met ons opnemen

Habrobouw is een gerenommeerde aannemer Papendrecht die in de afgelopen jaren vele projecten tot een goed einde heeft gebracht. Met alle plezier gaan we dan ook graag voor u aan de slag. Neem via onderstaande knop (vrijblijvend) contact met ons op voor de mogelijkheden!