Aannemer Rhoon

Habrobouw is dé specialist in het plaatsen van (prefab) aanbouwen en dakkapellen
Aannemer Rhoon

Bent u op zoek naar een specialistische en bovenal betrouwbare aannemer Rhoon? Dan bent u bij Habrobouw zeer zeker aan het goede adres! Met diverse projecten in de omgeving hebben wij de afgelopen jaren bewezen dat wij onze klanten hier goed bij kunnen helpen en werk leveren waar zowel de bewoners als wij zelf trots op kunnen zijn! Lees meer hierover op deze pagina!

Aannemer Rhoon inschakelen

De afgelopen jaren hebben we verschillende succesvolle bouwprojecten voltooid, waardoor we een bewezen reputatie hebben opgebouwd in Rhoon en de omgeving. Als specialisten in prefab aanbouw leveren we nu wekelijks één of meerdere aanbouwen op, variërend van grote aanbouwen van meer dan 100 m² tot standaard aanbouwen van 10-20 m². Bij ons is elke aanbouw maatwerk; we werken niet met standaardmodellen of afmetingen. Daarnaast plaatsen we regelmatig dakkapellen voor onze klanten. Voor meer informatie hierover kunt u op een van de onderstaande links klikken.

>Prefab aanbouw
>Dakkapel

Zekerheid door ons kwaliteitskeurmerk

Als opdrachtgever streeft u natuurlijk naar de zekerheid dat u de juiste beslissing neemt bij het kiezen van een samenwerkingspartner en dat uw project met vakkundigheid wordt uitgevoerd. Om u deze geruststelling te bieden, is Habrobouw sinds 2022 aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Dit keurmerk waarborgt, middels strenge criteria, de kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel de zichtbare als de achterliggende aspecten van ons aannemerswerk, met regelmatige controles als waarborg. Dit sluit dan ook aan bij de langdurige ambitie van Habrobouw.

IMG-20191029-WA0014

Onze bouwmethode!

Bij Habrobouw vormt het Prefab+ concept de kern van onze bouwstrategie. Dit innovatieve concept omvat het vooraf vervaardigen van de meeste bouwonderdelen in onze werkplaats, die voorzien is van alle benodigde faciliteiten op onze locatie aan de Planckstraat in Dordrecht. Mocht deze aanpak echter niet voldoen aan de kwaliteitseisen van uw project, dan schakelen we moeiteloos over op traditionele bouwmethoden op de bouwplaats zelf.

Als aannemer in Rhoon streven we ernaar om u de veelzijdigheid te bieden die u van traditionele bouwmethoden gewend bent. Dit houdt in dat we het basisframe prefab construeren, maar de afwerking ter plaatse uitvoeren. Hoewel deze methode soms meer tijd vergt, zijn we ervan overtuigd dat dit resulteert in een product van superieure kwaliteit en esthetische waarde.

 

Kom in gesprek over de mogelijkheden!

Benieuwd naar welke mogelijkheden er voor u liggen? Wij adviseren u hier graag bij! Kom vrijblijvend met ons in contact door via onderstaande knop uw gegevens achter te laten. Wij zullen vanaf dat moment zo spoedig mogelijk contact met u hierover opnemen!