2 stuks dakkapellen Mijnsheerenland

Dakkapel
dakkapellen mijnsheerenland 4

Op dit adres in Mijnsheerenland zijn door ons 2 stuks dakkapellen geplaatst en een zolderverbouwing. De dakkapellen zijn aan de buitenzijde geheel onderhoudsarm. Dat betekent dat het alleen schoon gehouden hoeft te worden. Wel zo´n fijn gevoel als het zo hoog zit. De rolluiken zitten verwerkt in het overstek. Dat betekent als de rolluiken omhoog zijn je er niets meer van ziet. De kast van het rolluik zit netjes weggewerkt in het overstek.

De zolderverbouwing was meer werk. van het omleggen van de installatie tot het isoleren en gipsen van de kap. Zolderverbouwingen zijn erg arbeidsintensief. Dit wordt vaak onderschat. In de afwerking zit veel werk maar daar kunne we ons dan ook in onderscheiden.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten