Aanbouw te Nieuw Beijerland

Aanbouw
IMG-20190404-WA0030

Aanbouw geplaatst in Nieuw Beijerland

Deze aanbouw is door ons geplaatst ter vergroting van de eetkeuken. Het resultaat is een eetkeuken die veelvuldig en dankbaar wordt gebruikt. De vele lichtinval zorgt voor een natuurlijke interactie met het buitenleven. Met het uitzicht op de weilanden is het grootte glasoppervlak goed te begrijpen. Door de vele detailleringen vroeg het inmeten veel precisie. Deze precisie wordt terugbetaald als de prefab vlekkeloos wordt geplaatst en alles klopt. Altijd weer een mooi moment.  De zijgevel is opgebouwd uit keralith, een duurzame gevelbekleding die geen onderhoud vraagt. Alle overige wanden zijn glaskozijnen. Dit zorgt voor een maximale lichtinval.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning uitbouw. Werken met een betrouwbaar aannemersbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Nieuw Beijerland spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten