Dakkapel en uitbouw woning in Dordrecht

Dakkapel
dakkapel woning Dordrecht linker zijkant

We houden u natuurlijk graag op de hoogte van de projecten die we uitvoeren. Onlangs hebben we in Dordrecht een dakkapel en uitbouw geplaatst aan een woning. Daar laten we u vandaag graag wat meer over zien.

Start van de verbouwing

Habrobouw was bij dit project al vanaf het begin betrokken. In het voortraject hebben wij de vergunningsaanvraag verzorgd. Toen de vergunning verleend was, kon de verbouwing beginnen. Omdat de woning net was aangekocht en geheel in verbouwing was, hoefden we niet af te plakken en af te dekken – de zaag kon direct in het dak!

Veel extra ruimte in de badkamer

Wat ons direct opviel in deze woning was de verloren ruimte die het huis had door de flauwe kap. Toen de dakkapel eenmaal geplaatst was, reageerde de opdrachtgever ook verbaasd over de vele ruimte die de dakkapel gaf in de badkamer. Dankzij de verbouwing ging hij van een ietwat krappe badkamer naar een zeer royale badkamer – een prachtige vooruitgang dus met deze dakkapel in Dordrecht.

Uitbouw levert ook meer ruimte op Niet alleen de dakkapel zorgde in dit project voor veel extra ruimte; ook de uitbouw mocht er wezen. Dit is dan ook de reden dat veel mensen voor een uitbouw aan woning kiezen in plaats van te verhuizen – u creëert redelijk eenvoudig en voordelig veel extra ruimte.

Aandacht voor het kozijn

Het kozijn in dit project kreeg, net als tijdens vele andere projecten, erg veel aandacht. Dit komt omdat er heel veel mogelijkheden zijn als het gaat om kozijnen. Denkt u maar aan de volgende vragen:

  • Met of zonder houtnerf?
  • Verdiept profiel of niet?
  • Hoeveel draai- en/of kiepramen moeten erin komen?
  • Moet er wel of geen rooster in en zo ja, in welke kleur?
  • Wilt u wel of geen hor?
  • Wilt u een blind paneel voor een tussenmuurtje aansluitend op het kozijn?

Kortom, behoorlijk wat zaken om rekening mee te houden tijdens de uitbouw.

Afwerking

Onze opdrachtgever verzorgde zelf de afwerking aan de binnenzijde. Daarbij hebben we hem voor de afwerking van de badkamer nog even geadviseerd de dampremmende folie niet te vergeten, omdat dit in zo’n vochtige ruimte erg belangrijk is.

Via Feedbackcompany ontvingen we van deze klant een goede review en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Bedankt voor de prettige samenwerking.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 137 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 36 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten