Exclusief dakkapel Dordrecht

Dakkapel
een prefab dakkapel laten plaatsen

Dakkapel

De meeste dakkapellen lijken in grote lijnen veel op elkaar. Zo weinig mogelijk onderhoud, dus zo veel mogelijk kunststof. Dit dakkapel is daar een uitzondering op. Het dakkapel is opgebouwd in duurzame houtsoorten. Van Mahonie-houten kozijnen, zwaar merantie boeiboorden tot Western Red Cedar rabathdelen.

De boeiboorden zijn speciaal op maat gemaakt. Dit soort profileringen is niet standaard te verkrijgen. Let ook eens op de gootklossen, deze geven een extravagante uitstraling.  Ook het aflakken van het hout is voor het plaatsen gedaan. De zijwangen van de dakkapellen zijn bekleed met zink. Geheel passend in dit dakkapel. Het geeft de dakkapellen een authentieke uitstraling. Een vlakke daktrim is hier ongepast. Dus wordt het een mooie kraaltrim.

Het grootste dakkapel is 9 meter lang. Een uitzonderlijk grote maat, dat komt niet vaak voor. Transport moet dan met uiterste zorg geschieden, schade ligt snel op de loer. Ter plaatse gaat het snel. Er is al een ploeg bezig met de voorbereiden en het sloopwerk. De volgende ploeg bereid de plaatsing voor. Net na de middag rijd de kraan weer weg. In enkele uren is er 15 meter dakkapel geplaatst. Afgelakt en wel.

 

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 31 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten