Exclusief dakkapel Dordrecht

Dakkapel
een prefab dakkapel laten plaatsen

Dakkapel

De meeste dakkapellen lijken in grote lijnen veel op elkaar. Zo weinig mogelijk onderhoud, dus zo veel mogelijk kunststof. Dit dakkapel is daar een uitzondering op. Het dakkapel is opgebouwd in duurzame houtsoorten. Van Mahonie-houten kozijnen, zwaar merantie boeiboorden tot Western Red Cedar rabathdelen.

De boeiboorden zijn speciaal op maat gemaakt. Dit soort profileringen is niet standaard te verkrijgen. Let ook eens op de gootklossen, deze geven een extravagante uitstraling.  Ook het aflakken van het hout is voor het plaatsen gedaan. De zijwangen van de dakkapellen zijn bekleed met zink. Geheel passend in dit dakkapel. Het geeft de dakkapellen een authentieke uitstraling. Een vlakke daktrim is hier ongepast. Dus wordt het een mooie kraaltrim.

Het grootste dakkapel is 9 meter lang. Een uitzonderlijk grote maat, dat komt niet vaak voor. Transport moet dan met uiterste zorg geschieden, schade ligt snel op de loer. Ter plaatse gaat het snel. Er is al een ploeg bezig met de voorbereiden en het sloopwerk. De volgende ploeg bereid de plaatsing voor. Net na de middag rijd de kraan weer weg. In enkele uren is er 15 meter dakkapel geplaatst. Afgelakt en wel.

 

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten