Staal-look aanbouw in Hillegersberg

Aanbouw

Staal-look aanbouw geplaatst in Hillegersberg

Als u iets wilt wat niet massaal gebouwd wordt, dan is een project als dit een optie. Aan alle kanten niet standaard. De kozijnen zijn van een hoogwaardig staal-look aluminium. Dit aluminium is veel ranker dan het standaard profiel, en zorgt voor een exclusieve uitstraling. Dit in combinatie met het stalen frame aan de buitenzijde van de aanbouw, zorgen voor een aanbouw met allure. Samen met onze opdrachtgever hebben wij hier impressies voor gemaakt en zijn wij tot dit resultaat gekomen. In de voorbereiding moet zeer nauwkeurig ingemeten worden. Ook het uitwerken van het plan vraagt precisie. Een klein foutje in maatvoering kan grote gevolgen hebben. Op de dag van plaatsing is het dan ook altijd weer mooi om te zien hoe vakmanschap als team uitgewerkt wordt.

Het hardhouten terras bestaat uit zéér duurzame materialen en staat op heipalen. Deze manier van bouwen is dan wel kostbaar, maar geeft tevens een duurzame kwaliteit waar tot in lengte van dagen van genoten kan worden. De bevestiging van de planken is onzichtbaar, dus zelfs geen schroeven in het zicht. Nu alleen de tuin nog ophogen en aanstraten tegen het terras. Dan is het plaatje compleet.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van woning aanbouw. Werken met een betrouwbaar aannemersbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Hillegersberg spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten