Totale aanbouw in Strijen

Aanbouw
IMG-20200326-WA0008

Aanbouw alle etages geplaatst in Strijen

Deze woning aan de dijk in Strijen is verlengd over alle etages. Omdat de woning aan de dijk staat hebben we ook te maken met waterschap. De trapfundering zoals te zien op de foto is daar een voorbeeld van. Dit was een aanvullende eis vanuit waterschap. Het inmeten van een dergelijk project vraagt tijd, vakkundigheid en uiterste precisie.

Na het inmeten wordt dit project verwerkt en ingetekend met autocad. Het uittekenen hiervan kost enkele dagen. Na flink wat heen en weer gebel met de klant over allerlei details is het project klaar om naar de werkplaats te worden gestuurd. Daar gaat het de productie in.

Ondertussen starten de werkzaamheden op locatie op. Het maken van deze fundering is een arbeidsintensief traject. Zo’n trapfundering kost gewoon veel tijd. Uiteindelijk worden de onderregels op hoogte gesteld en het project klaar voor de prefab plaatsing. Het is altijd weer mooi om te zien hoe tekentafel en de werkvloer op elkaar afgestemd zijn! Meer over woning aanbouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Habrobouw is met meer dan 15 jaar ervaring gespecialiseerd op het gebied van prefab uitbouw. Werken met een betrouwbaar aannemersbedrijf in Dordrecht? Neem dan gerust contact op en wij staan u graag te woord.

Laat je inspireren

De foto’s van deze aanbouw in Strijen spreken voor zich. Een fraai resultaat.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.3/10 uit 133 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 33 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
15-01-2024
Maikel Zuidmeer
Wij hebben zeer goede ervaringen met Habrobouw. Ze hebben bij ons een mooie aanbouw gemaakt waar een flinke staalconstructie in moest. Alles is mooi afgewerkt en de prefab onderdelen stonden in een dag.
10/10
20-12-2023
Michel Puijpe
Prima ervaring, duidelijke planning en houden zich hieraan. Goed bereikbaar via telefoon of whatsapp bij vragen.
10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers

Gerelateerde projecten