Aanbouw woning Capelle aan den IJssel

Aanbouw
aanbouw woning in capelle aan den ijssel

Naast informeren en inspireren willen we u via onze projectenpagina goed op de hoogte houden van de projecten die Habrobouw uitvoert. Vandaag willen we graag het resultaat laten zien van een aanbouw in Capelle aan den IJssel, een project dat we recentelijk hebben opgeleverd.

Idee achter de woningaanbouw

Vanzelfsprekend beginnen we niet zomaar met bouwen. Ook over deze aanbouw aan het huis is van te voren dan ook goed nagedacht. Omdat de bewoners veel licht naar binnen wilden laten, is gekozen voor een grote pui in combinatie met twee lichtkoepels.

Het vernuft van de lichtkoepels zit hem in de elektrische plichégordijnen die de bewoners met een afstandsbediening kunnen openen en sluiten, erg leuk vinden wij persoonlijk. Maar ook over het overstek is nagedacht. Wist u dat dit aanzienlijk helpt bij het schoon houden van de ramen? Het overstek moet dan wel groot genoeg zijn, anders helpt het onvoldoende. Extra sfeer creëren is eenvoudig door in het overstek bijvoorbeeld een aantal spotjes te plaatsen, zoals bij dit huis ook gedaan is.

De aanbouw zelf

Voor deze aanbouw hebben we palen bij de bestaande gevel én palen onder de nieuwe achtergevel geslagen. Niet helemaal tevergeefs; de fundering van de bestaande woning ligt helemaal vrij. Dat betekent dat de woning uitsluitend draagt op de palen. Zelf vinden we de zinken pijp overigens nog een leuk detail, omdat dit nog meer uitstraling aan de uitbouw geeft. Het was zeker weer een mooie klus voor het team van Habrobouw! We hebben veel plezier en eer van ons werk en hopen dat de bewoners in Capelle aan den IJssel er lang plezier van gaan hebben.

Geïnteresseerd?
Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Reviews van klanten

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 9.2/10 uit 130 beoordelingen vanuit FeedbackCompany.

Klanten geven Habrobouw gemiddeld een 4.8/5 uit 30 beoordelingen vanuit Google Reviews.

10/10
05-07-2023
Ghoerahoe
Heel fijn om mee samen te werken, goed personeel en goed bereikbaar en denkt in alles mee!!
9/10
15-03-2023
Paans
Goede communicatie. Meedenkende medewerkers
10/10
14-02-2023
Wieke Comello
Wij kunnen Habrobouw aan iedereen aanbevelen. Ze zijn erg betrouwbaar, duidelijke communicatie en komen de afspraken na. Vooraf krijg je een complete planning wat wanneer gepland staat. Als consument sta je zodoende niet voor verrassingen en weet je wat je te wachten staat. Ook de communicatie via de groepsapp werkt super goed. Joost (onze contactpersoon) is erg aardig, kundig en reageert vlot en komt afspraken na. Kortom: als je wil verbouwen moet je bij Habrobouw zijn!
10/10
08-12-2022
Jill
Denken met je mee!

Gerelateerde projecten